Adolescenti

Pentru tine, un adolescent!

55216825_DJYCGPQ2E greu pentru noi tinerii din ziua de azi sa pastram un cuget curat, e adevarat… insa si mai adevarat este ca se poate!  Nu e usor atunci cand ajungi la o anumita varsta sau in anumite situatii cand parca nu iti recunosti inima nici simtamintele si realizezi ca ai ajuns sa privesti mai mult decat un amic/o amica o anumita persoana din jurul tau iar apoi nu sti cum sa te comporti, cum sa reactionezi atunci cand il/o intalnesti dar, sti sigur ca nu e in regula nimic din situatia in care esti pus/pusa. Zilele trec iar tu esti tot asa chiar daca te lupti cu tine pentru a schimba sau a sterge orice urma a acelui sentiment nascut in inima si in mintea ta, fara a-ti cere permisiunea si mai ales observand asta prea tarziu.

E greu si nu e deloc usor atunci cand vezi din partea celeilalte persoane unele gesturi, priviri , cuvinte care parca intaresc noul sentiment din inima ta si incepi a te pune pe ganduri, a te gandii ca poate asa e sa fie chiar daca in sinea ta sti ca nu poate fi adevarat… Apoi incep intrebarile si framantarile launtrice ”Doamne ce sa fac?, cum e mai bine sa reactionez la fiecare gest? Sa continui? Cum sa ma opresc?” Insa, chiar daca Dumnezeu iti spune ce sa faci sau chiar sa te opresti, nu o faci… parca nu ai putere, nu te mai recunosti ci stai si plangi inauntrul tau, iar daca ai avea puterea ti-ai scoate inima din piept, ai spala-o bine cu cei mai buni detergentii posibili,ai clati-o si mai bine de atat si ti-ai pune-o la loc noua, curata si fara pic de urma din acel sentiment care iti macina gandul tau de tanar/tanara. Ca mai apoi sa constati ca totul a fost o iluzie a celui rau, o cursa ca sa te incetineasca pe cale, o ceata sonora ca sa nu mai auzi clar vocea Domnului si o perdea inaintea ochilor ca sa te indeparteze daca ar putea cu totul de pe calea cea Sfanta.

Ce bine ar fi daca ne-am da seama mai repede de acest adevar… Inimile noastre ar fi daruite in intregime Celui care le-a creat, adevarate-i iubiri care nu tradeaza niciodata ba din contra, zideste si aduce bucurie pe chipurile noastre.

Va sfatuiesc pe fiecare indiferent de varsta pe care o aveti ”Nu starniti dragostea…” toate sunt frumoase la timpul lor, pentru ca Dumnezeu asa a gasit cu cale sa le faca. Dumnezeu priveste cu intelegere spre fiecare inima care se regaseste in acest scurt exemplu si de aceea ii ingadiue pe unii sa treaca pe aici pentru a-i putea invata pe altii sa nu cada si ei in aceasta cursa in care multi tineri din ziua de azi cad…

Luptandu-te cu tine insuti si cu asa zise-le sentimente care de fapt sunt doar niste iluzii confectionate de cel rau, dar biruindu-le vei putea fi si tu un exemplu, o lumina si un ajutor pentru cei ce se lovesc de aceeasi problema ca si tine. Pentru ca a te lupta cu tine insuti este lupta cea mai grea, a te invinge pe tine insuti este biruinta cea mai frumoasa!

Articol trimis de Aslău Adina, pentru Total Schimbat.ro

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button