Stiri

Semnături Celebre la Gramma.Ro

Sunt  carti care se ascund bine in spatele autorilor lor. Despre ei, despre autori, stim multe lucruri, ii urmarim, ii admiram, le suntem alaturi, macar cu gandul, in momentele grele si ne bucuram de fiecare data cand succesele lor ajung pana la noi. Cu timpul, pe unii dintre ei, ajungem sa ii iubim cu adevarat.

Ce se intampla insa atunci cand alaturi de imaginea de autor cunoscut pui pe cea de predicator iubit de mase largi de oameni, de om recunoscut pentru franchetea si sinceritatea cu care abordeaza subiectele mesajelor sale, fie ele si dureros de complicate? Cartea care vine la pachet, in spatele acestui predicator-autor, este importanta pentru toti cei care il indragesc, este de urmarit pentru toti cei care il asculta.

Stim cat sunt de importante pentru voi aceste carti si cat de indragiti sunt autorii lor, si de aceea in perioada urmatoare, Libraria Gramma.ro lanseaza campania: ‘semnaturi celebre“, campanie care va aduce cartile autorilor indragiti la pachet cu semnatura acestora.

Primul autor cunoscut si indragit in Romania: Vladimir Pustan. In cadrul campaniei, toti cei care vor comanda conform regulii de mai jos vor beneficia de o carte cu semnatura lui Vladimir Pustan, semnatura afla pe prima pagina interioara a cartii.

Regula: pentru a primi o carte cu semnatura lui Vladimir Pustan, trebuie sa comanzi de pe gramma.ro oricare 2 carti, din care una sa il aiba ca autor pe Vladimir Pustan. Atentie, stocul cartilor cu semnatura este limitat.

Pentru a urmari cartile scrise de Vladimir Pustan, apasa aici.

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button