DevotionaleEditoriale

Când DRAGOSTEA e mai presus de…

Când DRAGOSTEA e mai presus de…

DRAGOSTEAAşa m-am hotărât să-mi încep micul articol despre miniatura (în descriere)  acestui cuvânt: Dragoste. Copii mici, îmi definesc dragostea dacă le aduci dulciuri… mai apoi, adolescenţii încearcă să definească dragostea spunând că se îndrăgostesc (dar tot la fel de repede le trece dragostea), mergând mai departe… tinerii majori, care au chiar în gând un lucru serios, păşesc în lumea Dragostei eros… atunci când fiecare tânăr şi-a găsit partenerul/a potrivit/ă, ajung la decizia că nu mai pot trăii unul fără celălalt…

Mergem mai departe şi vedem că părinţii ajung la Dragostea părintească pentru copii lor, sunt chiar dispuşi pentru sacrificii destul de mari pentru a face bine în viaţa copilului. Trecând de viaţa părintească, mergem chiar mai departe şi-I vedem pe cei de vârsta a treia- bunicii care îşi plimbă nepoţeii de mână bucuroşi că cineva le mai aduce zâmbetul în viaţa lor.

Totuşi… te întrebi, cine face ca toate lucrurile să fie bune, sau chiar- frumoase la vremea lor !? Ştim că Dumnezeu este Dragoste, de aceea aş vrea să ne întrebăm fiecare în parte, cât de mult am Dragoste în inima mea ?

Un tânăr nu e destul să se îndrăgostească de o fată pentru că-i place cum arată! Frumuseţea va trece, dar caracterul şi Dragostea vor rămâne. Ce face dragostea când cel pe care-l iubeşti îţi greşeşte ? Când DRAGOSTEA e mai presus de… ea iartă, uită orice lucru nefolositor, acoperă ceea ce nu trebuie văzut, acceptă, dăruieşte,… şi mai presus de orice, iubeşte în continuare orice ar fi!

1 Corinteni 13, descrie cel mai frumos DRAGOSTEA pe care Dumnezeu vrea ca orice om de pe această planetă să o poată avea. Te-ai gândit vreodată cât de mult te-a iubit Dumnezeu încât a ales să-şi jertfească Fiul pentru tine !?

Tu ce faci cu DRAGOSTEA ta ?!?

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button