ExterneStiri

Familia Balazs – Plecăm în Camerun pe 8 ianuarie

Dragi fraţi si surori,

AfricaDumnezeu ne-a chemat să îl slujim pe El în lucrarea de traducere a Scripturii în limba unuia dintre cele 280 de gupuri etnice ale Camerunului. Totul trebuie început cu analizarea limbii vorbite, alcătuirea alfabetului, dicţionarului, descoperirea regulilor gramaticale, etc. până la traducerea Scripturii în limba lor maternă, limbă în care Dumnezeu vorbeşte cel mai bine inimii lor, lingvistic.

Acum suntem cu câteva zile înainte de plecare, în 7 ianuarie vom călători spre Bucureşti şi în 8 spre Camerun. Suntem mulţumitori lui Dumnezeu pentru că ne-a purtat de grijă până acum şi suntem convinşi că şi în continuare. Ne aşteaptă o perioadă de pregătire de 6 săptămâni, timp în care vom învăţa lucruri absolut necesare legate de cultura locală, menţinerea sănătăţii, legislaţie, adaptare culturală, lingvistică, etc., adaptarea în capitală şi apoi mutarea în mijlocul populaţiei unde urmează să slujim Domnului pentru traducerea Scripturii.

Este o onoare pentru noi să putem face acest lucru şi suntem convinşi că nu se poate duce la îndeplinire această lucrare decât cu ajutorul lui Dumnezeu şi implicarea fraţilor şi surorilor în Hristos care se roagă pentru noi, ne încurajează şi dăruiesc pentru această lucrare.

Ne dorim ca fiecare dintre noi să umblăm cu Domnul în fiecare zi şi să ne bucurăm de prezenţa Lui. Vă rugăm să ne susţineţi în continuare în rugăciune pentru aceste lucruri şi ca să avem suportul financiar necesar pentru fiecare lună.

Costurile financiare mai ridicate pentru acest gen de misiuni nu sunt din costul mâncării ci al siguranţei, de exemplu medicamentul care se ia preventiv pentru malarie este de 5$ pentru o tabletă şi sunt necesare una dimineaţa şi una seara pentru a avea rezultat bun.

Vă mulţumim mult în Numele Domnului Isus şi dorim ca binecuvântarea Domnului nostru să fie peste familiile dumneavoastră! Vă dorim un an nou binecuvântat, plin de bucurie şi pace în Domnul!

Familia Balazs Cristi, Tania, Emanuel şi Lois

Dacă doreşti să fii la curent cu slujirea familiei Balazs si a altor misionari Wycliffe, click aici.

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button