DevotionaleEditoriale

La trecerea dintre ani…

IMG-20131231-WA0000Cu paşi repezi, anul care tocmai este pe sfârşit tocmai stă să treacă. Orele se scurg, şi parcă oamenii sunt din ce în ce mai agitaţi. Magazinele au fost în forfotă cu reducerile, ca să atragă clienţii fideli; reclamele la mâncare au crescut şi domeniul de publicitate este în forfotă cu toate lucrurile ca să atragă câţi mai mulţi clienţi.

Reţelele de telefonie sunt încărcate cu mesaje de urare, cele mai multe fericiri, şi toate cele bune, însă după toate acestea, lumea revine în câteva ore la adevărata realitate: tot o viaţă plină de stres, zbucium şi toate cele de care lumea este plină. Aş vrea ca toţi cei care citiţi cele scrise în acest articol, să vă gândiţi mai bine la ceea ce am făcut cu toţii în acest an, la ceea ce am realizat de bine înaintea Domnului şi cât de mult am lucrat în via Lui!

Prea multe pregătiri, prea multe lucruri aşezate prea bine, şi sufletul este lăsat în urmă… Ce îţi propui pentru anul care vine, ce ai vrea să vezi realizat în viaţa ta de creştin !?

Acestea sunt doar câteva lucruri la care trebuie să meditezi !!!

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button