DevotionaleMesaj Biblic

Juruinţe şi aşteptări

praying-handsCu siguranţă, conştienţi fiind sau nu, ne grăbim în viaţă să facem juruinţe mai favorabile sau chiar mai puţin favorabile pentru noi. Ȋn atmosfera creştină, omul (creştinul) se pripeşte mereu să facă jurăminte în faţa lui Dumnezeu. Oamenii promit că se schimbă- în bine, zic ei, sau cel puţin aşa îşi doresc, alţii se leagă cu jurământ înaintea lui Dumnezeu că vor face cutare şi cutare lucru.

Partea tristă în toate aceste lucruri, este că juruinţele noastre rămân netreminate, sau mai bine zis, la acest capitol suntem falimentari. Ȋnsă, cine oare ne pune să facem juruinţe dacă nu ne putem îndeplini scopul, dacă ştim că nu putem duce la bun sfârşit ceea ce am început, ceea ce am jurat că vom face oamenilor, sau înaintea lui Dumnezeu… trist, dar adevărat!

Aşteptările, da… şi aici intervine reacţia omului. Credem că Dumnezeu e un Dumnezeu al minunilor- şi bine zicem, credem că e un Dumnezeu bun, milos, bogat în îndurare… şi este adevărat, dar… ce facem noi oare ca Dumnezeu să arate pentru noi bogăţia îndurării Sale, sau mila sa dreaptă. Aşteptăm de multe ori ca Dumnezeu să împlinească ceea ce ne promite, dar uităm ceea ce noi jurăm înaintea lui Dumnezeu.

Ȋţi adunci aminte când ai spus în apa botezului că îl vei urma până la moarte…!? Ȋţi mai aduci aminte oare că cee ce ai jurat ai făcut-o înaintea lui Dumnezeu? …gândeşte-te la acest lucru, şi vezi unde te încadrezi în sfera de aşteptări ale tale.

Nu uita, ceea ce tu aştepţi de la Dumnezeu, vei mai aştepta şi în continuare… viaţa ta trebuie să fie una trăită cu Dumnezeu, nu e destul doar să ştii despre El!

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button