Articole

Ce loc oferi Domnului ?

Cînd într-o biserica a fost anuntata o sceneta, în fata, a iesit doar un singur tînar care purta un telefon. Acesta s-a asezat în fata amvonului si l-a prefigurat pe pastorul bisericii, care a purtat o conversatie telefonica. Cînd telefonul a sunat, pastorul prefigurat de tînar a ridicat receptorul, dupa care a avut loc urmatoarea conversatie :

Vocea din receptor: Buna dimineata !
Pastorul: Multumesc domnule; pot sa va ajut cu ceva ?
Vocea din receptor: Harul si pacea sa fie cu tine !
Pastorul: Domnule; daca aveti nevoie de asistenta sociala sau de consiliere spirituala, va pot recomanda o fundatie intitulata „Calvarul” , ce împlineste aceasta slujire si este numai la trei blocuri de biserica noastra.
Vocea din receptor: Eu n-am nevoie de cosultatie ci am ceva pentru tine si biserica ta!
Pastorul: Da va ‘nteleg; dar acum sunt foarte ocupat; de aceea va rog sa nu deranjati!
Vocea din receptor: Nimeni n-ar trebui sa fie asa de ocupat încît sa nu-si faca timp sa ma primeasca; as vrea sa-ti vorbesc tie si bisericii tale!
Pastorul: Oh Domnule; Ce grup din biserica reprezentati? Cine va trimis si cine se angajeaza sa va sustina?
Vocea din receptor: Am fost trimis de Tatal meu, si am ceva important sa spun tuturor din partea Lui.
Pastorul: Ma bucur sa aud asta; dar avem deja un serviciu foarte încarcat astazi. Am tiparit deja programul si nu mai putem schimba nimic în ultimul minut!
Vocea din receptor: Membrii bisericii tale s-ar bucura sa ma asculte, pentru ca am asa de multe sa le spun!
Pastorul: Îmi pare foarte rau domnule; subiectul nostru pentru aceasta duminica este „Cum sa-L primesti pe Hristos”! Nu stiu daca subiectul pe care îl aveti, s-ar potrivi cu al nostru! Asa cum v-am spus deja, suntem o biserica cu un pogram foarte încarcat. Sa va spun numai ceea ce s-a întîmplat în aceasta saptamîna: Luni dimineata am avut antrenament pentru fotbal, iar seara, sora Sara Jones, ne-a prezentat cele mai frumoase diapozitive cu aspecte din viata ei. Marti am avut un program în oras: tinerii si adolescentii bisericii au mers la scating si pentru a se da cu rolele. Miercuri seara cei mai în vîrsta au venit la biserica la cercul de lucru manual, iar dimineata, barbatii au avut „Micul dejun cu rugaciune”! Vedeti, toate astea s-au întîmplat numai pîna miercuri! Sfîrsitul de saptamîna a fost si mai încarcat. Dupa cum usor va puteti da seama programul nostru este plin. Dar daca aveti o persoana de contact, sau pe cineva care va reprezinta, va rog sa ne contacteze cîndva la toamna; se poate ca atunci sa avem vreo fereastra în program !

Pe cînd pastorul astepta sa continuie, vocea n-a mai dat nici un raspuns, de aceia pastorul a intervenit.

Pastorul: Domnule; Domnule! Ce s-a întîmplat Domnule ?

Domnul Isus plecase! A venit la ai Sai si ai Sai nu L-au primit, pentru ca pastorul avea un program prea încarcat, iar biserica era prea angajata în ceea ce nu merita !

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button