Rugaciune

În această săptămână ne vom ruga pentru: Simona Caba – Mozambic

Simona este trimisă de biserica Betel din Oradea. Slujeşte în biserica din Massandza, în mijlocul junglei, biserică formată în majoritate din copii, tineri şi femei.
Mozambic este o ţară situată în SE Africii, cu o populaţie de aproximativ 22 milioane locuitori. Este una dintre cele mai sărace ţări din lume, cu peste 300.000 de orfani, iar aproximativ 25% din populaţie sunt infectate cu HIV.
Simona este implicată în lucrarea cu tinerii, organizând cursuri biblice pentru echiparea acestora pentru lucrarea de evanghelizare.
În ciuda obstacolelor, credincioşii au reuşit să construiască mai multe biserici mai aproape de zonele încă neevanghelizate.
În cadrul conferinţelor organizate, mulţi tineri şi-au predat viaţa Domnului Isus şi au fost umpluţi cu Duhul Sfânt.
Motive de rugăciune:
  • Dumnezeu să poarte de grijă noii generaţii de tineri creştini din Mozambic, să îi ajute să stea aproape de El şi să Îl propovăduiască în familiile lor.
  • Protecţie pentru Simona în călătoriile pe care le face în zone izolate şi îndepărtate.
  • Înţelepciune şi călăuzire în lucrare.

Sursa: APME Romania

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button