Editoriale

O imbratisare

58797_388399397896218_1724956799_nImi place sa ofer imbratisari, mai ales copilasilor si celor pe care ii iubesc. E un mod foarte frumos de-ati arata dragostea pe care le-o porti si de-ai face sa inteleaga ca esti alaturi de ei, ca esti gata sa ii ajuti.

Am stat si m-am gandit cat de mult o inseamnat pentru mine imbratisarea anumitor persoane in momentele dificile, de fapt vinerea aceasta am primit o imbratisare cand aveam cea mai mare nevoie. Nu o cunosc pe acea fata, dar tot ce stiu e ca mi-a fost alaturi, si ca a fost gata sa se roage pentru mine, sa imi ofere un servetel si sa-mi dea o imbratisare.

Sincera sa fiu, putine imbratisari au inseamna asa de mult ca si aceasta imbratisare. E un lucru minunat sa fii gata sa ajuti pe cei din jurul tau, chiar daca nu-i cunosti. Sa fii gata sa simti cu cei care sufera si sa le oferi atata cat poti tu. Stiu cat de mult conteaza asta. Sa stiti ca oamenii pe care ii ajutati, poate va vor uita numele, sau felul in care aratati, dar nu vor uita niciodata acel gest… acea imbratisare…

Domnul sa ne faca oameni ai imbratisarilor, ai suprizelor placute, aducatori de zambete si de speranta. Nu va fie frica ca veti fi tratati ca niste nebuni, ca niste oameni mai ciudati… chiar de cei pe care vreti sa-i ajutati; Dumnezeu le va deschide inima si vor fi gata sa primeasca ajutorul vostru. Pentru asta aveti nevoie de multa dragoste si rabdare ca sa castigati increderea lor, dar un lucru e sigur SE VA MERITA.

Show More

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button