Externe

Când americanii trec frontiera pentru a cumpăra sex de la copii

Ei_24256 trec frontiera SUA-Mexic pentru o noapte de plăcere în Tijuana, cumpărând sex și droguri ilegale. Micul secret murdar este că o parte din americani trec frontiera pentru a cumpăra sex de la copii de șase și șapte de ani, raportează Mark Ellis, corespondent senior, ASSIST News Service.

Jodie Mac Lean a fost la o plimbare de rugăciune în lumina roșie a districtului Tijuana, ca parte a instrurii Tânăr Pentru Misiune (TPM) în 2010, când grupul ei mic a întâlnit ceva neașteptat.

„Nu a fost un om ce vindea două fetițe, și ce aveau șase sau șapte ani”, își amintește ea.

Pe fondul luminilor strălucitoare și străzilor aglomerate, omul a oferit fetele la grupul TPM. El a spus, „Eu vă voi da aceste două fetițe pentru prețul de unul.”

Mac Lean a avut nevoie de un moment pentru a înțelege pe deplin ceea ce se întâmplă. „Am crezut că am mers doar la o plimbare de rugăciune, dar în acea singură noapte cursul vieții mele s-a schimbat”, spune Mac Lean, acum un misionar full-time în Tijuana și fondatorul Pursuit Relentless.

„Când ai ajuns față-în-față cu traficul (de persoane), esti schimbat”, spune ea. Când Mac Lean a mers acasa la Michigan, nu și-a mai putut scoate fețele fetelor din mintea ei. În 2011 a început lucrarea ei, afiliată la Părtășia Internaţională a Adunările Creștine (PIAC). Ea de asemenea, a făcut parteneriat cu RII , Rețeaua Internațională a Inimilor, și cu o biserică locală în eforturile sale de mobilizare .

Mai mult de 16.000 de copii pe an sunt exploataţi în Mexic. De multe ori acești copii sunt traficați în SUA și în alte țări. Peste graniță, de SUA, San Diego este considerat unul din orașele de top din SUA pentru trafic.

Există cartiere “lumină roșie” peste tot în lume, inclusiv SUA. „În SUA, arată diferit”, spune ea. „Aici este într-adevăr în fața ta.”

După ce a slujit în Red Light District pentru mai mult de trei ani și a participat la aproape 300 de plimări de rugăciune cu alți misionari dedicați, Mac Lean are mai multe observații despre viața pe străzi.

„Clientul numărul unu în Red Light District este omul din America de Nord”, spune Mac Lean. „Cei mai multi americani nu sunt aici pentru un scop dumnezeiesc. „Mulți vizitează Red Light District pentru a cumpăra o prostituată, droguri ilicite, arme, sau elemente de pe piața neagră.

Dar unii sunt de fapt pedofili, în căutarea de pradă tinără.

Pentru a citi povestea completă click aici.

Sursa: http://www.christiantelegraph.com/issue21216.html

Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button