Cazuri UmanitareStiri

Ajută 4 fetiţe orfane de ambii părinti să aibă o locuinţă şi lemne de foc pentru iarnă

  • UPDATE: A fost betonata prima camera din cele doua, in data de 19.09.2013;
  • UPDATE: S-au donat 1 000 lei pentru cele 4 surori orfane;
  • UPDATE: S-au donat doua teracote pentru cele 4 fetite orfane.

fete-orfaneIn urma cu 3 ani de zile Elena, Andreea, Giorgiana si Alina au ramas orfane de tata. Cele 4 fetite au ramas in grija mamei pana in aceasta vara cand, mama lor a decedat in spital datorita unei boli. Cele 4 surori au ramas ale nimanui existand riscul ca ele sa fie despartite pe la diferite orfelinate, infiate de diferite familii, etc. Din fericire insa, Valentin Horga, un baiat crestin din comuna Sepreus, jud. Arad s-a hotarat sa aiba el grija de ele si sa le infieze pe numele mamei lui.

,,Mi-a fost mila de ele caci erau ale nimanui, fara tata si fara mama, cum si eu am crescut de mic fara tata…” Valentin Horga

Valentin a facut toate demersurile legale in acest sens si acum fetitele apartin acestei familii. Valentin le-a oferit celor 4 surori orfane o locuinta in care ele pot creste si invata, el impreuna cu mama lui oferindu-le tot sprijinul de care ele au nevoie in gospodarie. Din pacate insa, casa in care locuiesc acum fetele nu a fost locuita de foarte multa vreme. Pe jos este pamant, nu exista baie, bucatarie, etc. Situatia financiara a fratelui Valentin este destul de dificila pentru ca nu are un loc de munca si nu va reusi financiar intr-un timp atat de scurt, pana vine iarna, sa amenajeze locuinta celor 4 fetite orfane din resurse financiare proprii. Desi Valentin nu are un loc de munca, din banii lui a zugravit toata locuinta si cu ajutorul unor frati crestini a reusit sa aduca cateva dulapuri si paturi. Alti frati crestini au donat pentru cele 4 fetite orfane 2 teracote care vor fi zidite in cele doua camere pentru ca cele 4 fetite sa aiba caldura la iarna. Noi, cei de la Slujire Crestina, il cunoastem personal foarte bine pe Valentin, de asemenea si pe cele 4 fetite. De aceea, dorim ca impreuna cu dvs, sponsorii si donatorii nostri sa le ajutam pe aceste 4 fetite orfane. Credem ca din nou, Dumnezeu prin Duhul Sfant va misca si va motiva inimi doritoare de a face un bine celor orfani. Se apropie iarna si fetitele nu au lemne de foc, locuinta nu este amenajata corespunzator si au nevoie de o baie.

Fetitele au nevoie de o masina de lemne care se ridica la suma de 1 000 – 1 200 lei. De asemenea, dorim sa betonam pe jos cele doua camere pentru ca acum pe jos este pamant. Cu ajutorul unui sponsor am betonat deja o camera, a mai ramas doar una de betonat. Dupa betonarea celor doua camere frati crestini voluntari vor zidi cele doua teracote primite.

Dorim ca in dormitorul fetelor sa punem pe jos parchet, pentru ca ele sa nu fie nevoite ca toata iarna sa stea cu picioarele pe beton. Dorim sa le amenajam si o mica baie, pentru a avea conditii minime de locuit si sa poata iesi cu bine din iarna care sta sa inceapa. Pentru baie vom avea nevoie de gresie, faianta, o cada si o chiuveta.

Aceste 4 fetite orfane au nevoie de ajutorul nostru pentru a avea conditii minime de locuit. Suntem siguri, prin credinta, ca Domnul va purta de grija conform cu fagaduintele Lui pentru copii orfani, pentru ca EL ESTE TATAL ORFANILOR!

Cheltuielile estimate:

  • Lemne de foc: 1 000 – 1 200 lei
  • Amenajarea baii: 4 000 lei
  • TOTAL: 5 000 LEI

Facem un apel catre toti fratii din tara si din strainatate care doresc si pot sa ajute, sa intervina in viata acestor fetite orfane.

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la adresa de email: [email protected], telefon: 0766 365 833 sau 0749 402 098

Cei care doriti sa donati, va rugam sa folositi modalitatile prezentate mai jos;

  1. Doneaza online cu cardul, aici: http://www.slujirecrestina.ro/doneaza/
  2. Doneaza online, prin PayPal, aici: http://www.slujirecrestina.ro/doneaza/
  3. Doneaza prin transfer bancar, in conturile asociatiei crestine umanitare Misiunea Speranta pentru Romania, deschise la Raiffeisen Bank, de mai jos:
  • IN LEI:  RO39RZBR0000060012042338 deschis la Raiffeisen Bank
  • IN EURO: RO24RZBR 0000060012189757, la Raiffeisen Bank, CODE  SWIFT: RZBRROBU

Va multumim celor care le veti prijini pe aceste 4 fetite orfane, atat financiar cat si prin rugaciune

Echipa Slujire Crestina
www.slujirecrestina.ro

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button