DevotionaleEditoriale

Bâjbâind prin negura vieţii

spre tintaDa, bâjbâind de multe ori, pe coate plecaţi adesea, ne îndreptăm spre o ţintă pe care fiecare creştin şi-o doreşte – Ȋmpărăţia veşnică.

Aşa de multe idei, multe probleme la tot pasul, şi multe învăţături care te fac să mergi din ce în ce mai greu pe cale. De multe ori, parcă, sătui de tot ceea ce se întâmplă, ajungem să cădem în deznădejde, nu mai ştim ce să credem, sau în cazul cel mai grav, cădem fără să ne dăm seama.

Ştim calea care trebuie să o urmăm, însă vrăjmaşul nu stă nepăsător în a-ţi impune bariere, obstacole în cale, care au scopul derutării tale de la drumul pe care îl urmezi. Vorbind din experienţa proprie, am trecut prin fazele în care neştiind încotro să apuc pe cale, am decis în cele din urmă să las toate în grija Domnului. Prea multe probleme parcă apar tocmai atunci când încercăm noi să rezolvăm situaţia, prea mare ne este durerea de multe ori când ajungem în stadiul în care vedem dezamăgirea care ne-a aşteptat.

Aşa cum am spus, bâjbâind prin negura vieţii, nu facem altceva decât să vedem cât de importantă este mântuirea noastră, mântuirea acelora care aleg să-L urmeze cu adevărat pe Isus Hristos.

Fără constrângeri din partea legilor statului, fără prigoană dură din partea lumii, totuşi, vedem strâmtorarea în interiorul nostru din cauza prea multor probleme create între noi.

Nu avem cale de întoarcere, exact cum pe drumul public cu sens unic, autovehiculul nu poate întoarce, ci doar să parcurgă tot drumul până la capătul restricţiei, aşa suntem pe calea care am decis să o urmăm pentru totdeauna. Totuşi, mulţi caută cale de întoarcere, sau anulează drumul ieşind de pe sensul unic, însă finalul le este tragic.

Ai pornit pe drumul cu sens unic? Nu uita, cale de întors nu mai este, aşa că mergi până la capăt unde vei avea răsplată!

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button