Total Schimbat la 3 ani !!!

1
225

totalschimbat - 3 ani de existentaAcum trei ani de zile, mai exact în data de 25 august 2010, a luat fiinţă site-ul creştin, totalschimbat.ro! Fiind la început doar un mic vis/dorinţă de a vesti evanghelia, această iniţiativă a luat fiinţă şi treptat s-a extins prin ajutorul multora care au acceptat să facă parte din echipa site-ului dorind să împărtăşească cu alţii propriile lor experienţe, învăţături şi editoriale care au fost în cea mai mare parte ajutor, îmbărbătare şi sprijin pentru alţii.

Ca şi obiectiv principal pe care echipa noastră îl doreşte să îl păstreze, este dorinţa de a fi un ajutor tinerilor creştini din România şi nu numai, cât şi peste hotare. Resursele în format text (articole, invăţături biblice despre familie, sfaturi pentru tineri, încurajări pentru creştini, informaţii istorice, etc.) dorin să fie pentru vizitatorii noştrii o hrană spirituală de care fiecare creştin în parte are nevoie.

Cât despre partea tehnică/administrativă, ca o mică informaţie în domeniul de statistică, în prezent, site-ul totalschimbat.ro cuprinde:

  • 1.900 de articole în format text împărtite pe 40 de categorii diferite;
  • un total de 1.088.000 vizite (vizite acumulate in toţi cei trei ani);
  • ziua cu cele mai multe vizualizări: 31 decembrie 2012 cu un număr de 7.141 vizualizări;

Dorim să aducem mulţumiri tuturor acelora care prin diferite forme (resurse text, media, sau financiare) au contribuit la întreţinerea site-ului şi la buna funcţionalitate a acestuia.

Mulţumim colaboratorilor,
Echipa Total Schimbat

1 COMENTARIU

  1. Multe felicităei pentru cei trei ani de existenţă a acestui site, care are ca scop sensibilizarea oamenilor la a face o alegere bună privind modul lor de a trăii după voia lui Dumnezeu. Este greu de a evalua exact efectul schimbărilor care s-au produs, dar sigur ele au fost în spre bine. Dumnezeu să vă răsplătească pentru această slijire! La Mulţi Ani încă de activitate!!!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.