Editoriale

Uriași ai credinței

foto: pinterest.com

Te-ai dus vreodată cu gândul la pietre? Pietrele sunt atât de statornice încât nimic nu le poate clinti din loc. Cu cât greutatea unei pietre este mai mare, cu atât mai dificil îți va fi să o smulgi din locul în care se află.

Când dă apa peste ele, pietrele se udă, dar continuă să rămână de neclintit. Când afară ninge, zăpada își face culcuș deasupra lor, dar ele nu se mișcă. Când vin rafale de vânt, pietrele rămân de neatins, de parcă vântul nu ar fi bătut deloc peste ele.

Câteodată și noi suntem ca pietrele. Însă nu ca acelea ce rămân nemișcate, ci ca pietricelele mici care se desprind cu ușurință de locul lor și merg după cursul apei. Suntem ca acele pietricele fără forță, iar atunci când cineva dă puțin cu piciorul în noi, nu doar că ne mișcăm, dar ajungem să ne deplasăm la o foarte mare depărtare de locul în care ar fi trebuit să fim.

Întrebarea este: de ce? De ce suntem ca niște pietre mici când am putea fi niște uriași neclintiți? De ce lăsăm atât de ușor zgomotul produs de lume să ne sperie? De ce luăm drept bun și demn de urmat tot ce vine din afară și nu rămânem statornici în ceea ce Cuvântul lui Dumnezeu ne spune?

Ar trebui să fim niște uriași ai credinței. Dacă nu e Dumnezeu Acela care încearcă să ne miște, să nu ne clintim deloc. Nici la valuri, nici la vânturi, nici la oameni. De multe ori inversăm lucrurile și, în loc să fim de neînvins în fața curentului care caută să ne distrugă, noi suntem ca niște pietre mici, gata să fie purtate de acesta. În loc să ne lăsăm modelați de Dumnezeu atunci când El încearcă să ajungă la inima noastră, noi ne transformăm brusc în niște uriași ai pietrelor.

Alege astăzi să capeți greutate în viața ta de credință. Ascunde-te în Dumnezeu. Strânge Cuvântul Său în inima ta și devino tare ca piatra. Fii statornic înaintea valurilor. Nu lăsa pe nimeni să te clintească din locul în care El te-a așezat, de la chemarea pe care El ți-a făcut-o!

Lavinia Dance

Show More

Lavinia Dance

Am descoperit că în viață dacă îl ai pe Dumnezeu ai totul, iar fără El nu ești nimic. Dacă sunt ceva, sunt prin harul Său. Și dacă harul Lui a ajuns până la mine, atunci eu consider că trebuie să ajungă peste tot.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button