DevotionaleEditoriale

Te poţi ascunde de Dumnezeu?

hiding-from-godPe zi ce trece, tot văd şi citesc fel şi fel de ştiri care mai de care mai bizare, mai haioase şi mai “fără înţelepciune”. Recent, citeam o ştire despre o familie din California care se pare că vrea să supravieţuiască apocalipsei – aşa spun cei care sunt în cauză. Şi-au construit un castel medieval, împreună cu un buncăre bine pregătit împreună cu provizii pe saptămâni de zile, cu gândul că apocalipsa va fi cauzată de un cataclism, sau vreun fenomen natural cum ar fi: cutremur, tornadă – fiecare în parte cum îşi închipuie.

Oamenii, prin închipuirile lor, poveştile şi tradiţiile pe care şi le formează, îşi fac propriile iluzii din care se hrănesc, şi chiar merg pe drumul lor. Ȋncep să se mintă, crezând că acesta este adevărul pur, fără să-şi dea seama cât de mult se mint pe ei înşişi.

Asistăm în fiecare zi la un haos total în care lumea întreagă se învârte în jurul unor teorii care l-au scos pe Dumnezeu din contextul lor, şi mult mai grav, existenţa divină este exclusă din ce în ce mai mult cu scopul de a se crea un “unitar” în toate lucrurile din jurul nostru.

Credem de multe ori că ne putem ascunde faptele noastre de faţa lui Dumnezeu, şi trăim zilnic în păcate şi în nelegiuiri care-L întristează pe creatorul nostru. Până când ne mai minţim singuri?

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button