ArticoleEditoriale

Păstorul Nicu Mărgăian a plecat acasă la Domnul

Nicu MargaianLa vârsta de aproape 51 de ani, după aproximativ 6 luni de suferinţă pentru fratele Nicu Mărgăian, pierzându-şi treptat auzul, văzul şi celelalte simţuri, Dumnezeu a decis să-l cheme într-un final acasă pe cel care odinioară a fost un slujitor devotat în via Domnului.

Lăsând în urmă suferinţa trupească, suferinţa despărţirii în multe din inimile celor dragi, fratele Nicu Mărgăian a fost chemat acasă de acela care l-a slujit o viaţă întreagă.

Dedicat slujirii de misiune, amintim despre misiunea începută în Oltenia, judeţul Gorj, unde, inspirat fiind de Duhul Sfânt, a adus tineri şi a instruit tinerii în lucrarea de misiune în câmpul evangheliei.

Astfel în data de sâmbătă, 13.07.2013, în jurul orelor 18:00, sufletul fratelui Nicu a părăsit trupul acesta plin de durere şi suferinţă, şi a plecat acasă pentru a se odihni de alergarea pe acest pământ.

Serviciul de înmorântare, va avea loc în data de 16.07.2013 (marţi), la ora 13:00 în Agrişul Mare, Arad.

O mică galerie foto cu primul botez din Oltenia, Gorj si lucrare începută de fratele Nicu in Biserica inaugurata in Sterpoaia in luna aprilie 2012.

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button