Articole

Ce-ti lipseste sa fii implinit!

You_are_my_missing_part_by_vampirelloverSa ai totul si sa te simti neimplinit. Sa’ti lipseasca ceva, dar nu un lucru material pentru ca practic ai tot ce’ti doresti. E ceva care tine de suflet, o parte care lipseste, sau poate nu. Cum sa descrii asta? Cineva ii spune un gol cu chipul lui Dumnezeu. Da, cred ca e cel mai potrivit spus. In sufletul fiecaruia exista un gol cu chipul lui Dumnezeu ce doar El il poate umple. In unii, acest gol a fost candva umplut si le este mai usor sa inteleaga de unde provine sursa. Altii insa, viata intreaga cauta sa’l umple cu diferite lucruri ce dispar la simpla atingere. Hoinari, zapaciti de cap, cu sufletul cat un purice tresar la fiecare posibila sursa….dar in zadar…era o simpla halucinatie. Cred ca toti stiu de existenta unui Dumnezeu, dar celor mai multi le este imposibil sa accepte ca El, poate sa le umple golul acela care’i face sa se simta neimpliniti. Nu trebuie sa faci nimic mai mult decat sa te pleci pe genunchi si sa’I ceri sa te umple. Accepta ca nimic din ce ai nu te implineste. Trebuie sa fii sincer cu tine si sa te lasi pe Mana Lui. El este Creatorul tau si stie mai bine cum functionezi, ce iti trebuie ca sa mergi bine, ca sa fii fericit.

Leapada’te de mandrie si accepta macar o data ca nu iti sta in putinta sa te implinesti singur ca si om. El este piesa de la puzzle care lipseste ca tu sa fii complet implinit.

Show More

Related Articles

One Comment

  1. Este numai un act de credinţă şi lucrurile se schimbă repede.
    Eu mă bucur că din pruncie până azi la 83 ani nu am simţit acel gol, deoarece am cui să adresez bucuriile şi biruinţele mele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button