PromotiiStiri

Reducere: 10-15% la cărţi, cadouri şi Biblii la Librăria Maranatha

10-15 reducereLibraria Maranatha lanseaza cea mai mare reducere de preturi din aceasta vara pentru generarea de venituri in vederea implicarii noastre in ajutorarea copiilor bolnavi de cancer si leucemie, cat si pentru distribuirea de Biblii in zona Muntilor Apuseni. In acest sens, Libraria Maranatha va ofera o REDUCERE de 15% la toate cartile si cadourile crestine care sunt in stocul nostru. 10% REDUCERE la orice Biblie. Dispunem de cea mai bogata oferta de Biblii pe stoc, din toate modelele, marimile si culorile. 5% REDUCERE la Bibliile Thompson unde puteti economisi pana la 12 lei.

Orice comanda efectuata pe Libraria Maranatha devine un ajutor umanitar pentru copii bolnavi de cancer si leucemie. In atentia noastra este Andrada Uskar, o tanara de 17 ani care sufera de leucemie. Din vanzarile de carti crestine, cu ajutorul comenzilor dvs la Libraria Maranatha cat si a donatiilor, luna de luna suportam tratamentul ei in Italia, la Clinica San Matteo, din Pavia, in valoare de 1 500 de euro.

De asemenea, in perioada 19-21 Iulie Libraria Maranatha initiaza un proiect misionar in Muntii Apuseni in care ne dorim sa oferim Biblii oamenilor care locuiesc in cele mai izolate catune. Cu ajutorul comenzilor dvs, Libraria Maranatha a donat pana in acest moment 100 de Biblii pentru acest proiect misionar.  Cu ajutorul comenzilor si donatiilor dvs putem salva vieti si putem duce mesajul lui Hristos prin Cuvant acolo unde oamenii nu au parte de el.

Va invitam sa vizitati Libraria Maranatha si sa va bucurati de reduceri!

Cu respect
Libraria Maranatha
www.librariamaranatha.ro

Libraria Maranatha este partener oficial al asociatiei crestine umanitare Misiunea Speranta pentru Romania. Puteti sa ne vizitati aici: www.slujirecrestina.ro sau www.sperantapentruromania.ro

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button