DevotionaleMesaj Biblic

Leneş într-o lume a vitezei

preachingDacă vreţi să vorbim despre viaţa noastră, dacă vreţi să vorbim despre afacerile noastre de top, ultimul model de maşină apărut şi ce telefon mai am, sigur voi avea persoane care să îmi împărtăşească “achiziţiile”. Ce ne facem cu “achiziţiile” noastre spirituale? Câţi vitezomani mai găsim în lume care să spună că vor să stea la dispoziţia lui Dumnezeu? Câţi dintre noi aleargă ca nişte oameni ai vitezei pentru a da o mână de ajutor unei văduve, câţi mai dau un pahar de apă şi o pâine caldă celui sărman şi orfan?

Lumea vitezei de acum, cu toată buhoarea păcatului a început să fabrice oameni leneşi spirituali, oameni care se complac în viaţa lor murdară, oameni lipsiţi de sentimente pentru alţii şi dezinteresaţi de nevoile altora. Interesaţi de binele propriu, de imaginea de sine în societate, plini de mândrie şi prostie lumească, încât nevoile altora pentru ei au devenit lucruri ruşinoase.

Lumea e plină de creştini falşi, creştini de pe buze, iar faptele lor dau de înţeles în cine şi-au pus încrederea. Nu vezi oare că eşti înconjurat zi de zi de oameni care de dispreţuiesc, nu vezi că toţi aleargă spre un potop de desfrâu care se va sfârşi cu un chin veşnic. De ce mai aştepţi şi leneveşti în starea ta, de ce doreşti să te complaci în starea de căldicel?

Aruncă-ti lenevia spirituală şi îmbracă-te cu armura lui Dumnezeu (Efeseni 6: 11-17) dacă vrei să ai o răsplată veşnică. Nu te mai mulţumi cu starea ta josnică în care te aflii, ieşi din tarcul tău, rupe-ţi graniţele leneviei şi biruieşte lumea prin bine!

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button