Cazuri UmanitareStiri

Oferă o masă caldă copiilor străzii de Paşti

copiii_straziiSe apropie Sarbatorea Pastelui cu o mare insemnatate pentru noi ca si crestini. Suntem obisnuiti ca in aceasta perioada sa mergem la biserica, sa ne vizitam pritenii si rudele si sa avem in casele noastre hrana din belsug. In acelasi timp, pe strazile Bucurestiului traiesc zeci de copii ai strazii care nu se pot bucura partasia unei familii si de mesele pline de care noi ne bucuram. In ultimii ani, asociatia noastra a organizat cu ocazia Sarbatorilor de Pasti, o masa calda pentru 120 de copii ai strazii din Bucuresti. Am dorit sa le aducem o raza de speranta, un strop de bucurie si o vorba buna, celor care nu au avut parte de o familie, educatie, copilarie sau…o masa calda. Din nou, in anul acesta dorim sa fim alaturi de ei pe strada cu ocazia Sarbatorilor de Pasti, oferindu-le ce le lipseste cel mai mult acestor copii: o masa calda… Va invitam sa fiti alaturi noi in acest proiect umanitar, sponsorizand o masa calda pentru acesti copii. Pe langa hrana calda pe care o vom oferi, dorim sa le oferim si un pachet cu alimente. O masa calda ne va costa 12 lei / copil + 15 lei pachetul cu alimente = 27 lei/ copil. In total vom avea nevoie de 3240 de lei pentru aceasta actiune. Ca de fiecare data, pe langa pachetul oferit, vom avea ocazia ca sa le vorbim despre dragostea lui Dumnezeu, pe intelesul lor cat si sa le oferim celor care stiu sa citeasca cateva brosuri cu mesaj crestin.

Facem un apel la toti fratii care pot si doresc sa sprijine financiar aceasta actiune, sa ne contacteze.

Cei care doriti sa sponsorizati aceasta actiune, puteti face donatii in modalitatile prezentate mai jos:

1. Online cu cardul, aici: http://slujirecrestina.ro/doneaza/

2. Prin PayPal, aici: http://slujirecrestina.ro/doneaza/

3. In conturile asociatiei crestine umanitare Speranta pentru Romania, deschise la Raiffeisen Bank:

-IN LEI: RO 39 RZBR 000 006 001 204 2338 deschis la Raiffeisen Bank

IN EURO:  RO 24 RZBR 000 006 001 218 9757, la Raiffeisen Bank, CODE  SWIFT: RZBRROBU

Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati la adresa de email: [email protected], sau telefon: 0749 402 098, 0766 365 833 sau 0257 356 352

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button