Editoriale

Ora 00:00 spirituală

2ª venida de jesusVenirea Domnului Isus Hristos este negreşit, un eveniment aşteptat de creştinii dornici de a petrece o veşnicie cu Dumnezeu în slavă (pentru aceia care îşi propun cu adevărat să trăiască o viaţă de creştin).

Trăim zile şi vremuri în care lumea e într-o continuă alergare şi o căutare după un adevăr palpabil, un adevăr pe care să îl poată pipăi cu mâinile chiar şi să îl poată vedea cu ochii carnali. Deseori vrem să vedem minuni care să ne afirme despre existenţa unui Dumnezeu puternic, vrem să Ȋl vedem pe Dumnezeu la lucru în mijlocul nostru exact atunci când noi avem nevoie de ceva urgent. Ba ma mult vrem să trăim după cum ne taie capul, să ne facem tradiţii şi obiceiuri după poftele noastre şi mai avem şi neexclusa dorinţă de a petrece o veşnicie cu Dumnezeu.

Ce şi cum sună pentru voi, dragi cititori “ora 00:00 spirituală”. Nu înseamnă ea oare venirea lui Isus Hristos pe norii cerului, sau mai degrabă pentru unii, sfârşitul vieţii pe acest pământ (moartea)?

Cât de bine suntem ptrgătiţi pentru această oră? Cât de bine echipaţi suntem pentr a-L vedea pe Isus pe norii cerului sau pentru a întâmpina moartea fizică cu bucurie? Dacă în clipa următoare viaţa noastră s-ar sfârşii, unde vom pleca? Acestea sunt câteva întrebări la care de invit să meditezi profund.

Eşti pregătit pentru “ora 00:00 spirituală”?

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button