ExterneStiri

Deschidere spirituală în Japonia

Ca urmare a cutremurului și tsunami ce au venit pe neașteptate peste Japonia, numărul victimelor crește considerabil. Cei dispuși să ofere ajutor întâmpină multe obstacole.

Directorul Internațional al SEND International, Warren Janzen, spune: ”Benzina este foarte limitată. Am trimis câțiva misionari să caute combustibil, dar aceștia nu au găsit nimic. Apa, orezul și pâinea sunt insuficiente.”

Acum dezastrul ia o întorsătură spirtuală. Janzen explică că guvernatorul de Tokyo a afirmat public că pedeapsa vine de sus, pentru că japonezii au devenit lacomi. „Aceasta arată o deschidere spre problema spiritualității”, adaugă Janzen.

Schimbări sunt vazute și printre oamenii de rând. Misionarii care vorbesc ocazional cu oamenii pe stradă spun că oamenii sunt deschiși să vorbească despre subiecte spirituale, și să vadă legătura dintre ele și cele întâmplate în Japonia. Această deschidere nu este tipică pentru japonezi. ”Credem că acesta este un timp hotărât în prezența lui Dumnezeu,” afirmă Janzen.

În același timp, Janzen nu planifică evacuarea misionarilor din Japonia la moment. Securitatea lor este asigurată, iar ei doresc să rămână în țară să facă lucrarea. Să ne rugăm pentru deschiderea din Japonia!

Sursa: Moldova Crestina

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button