ConferinteStiri

Conferința Națională Peniel la Timișoara – LIVE

peniel-300x211Daca multi crestini intampina dificultati cand sunt pusi sa-si recunoasca valoarea personala, adolescentii si tinerii resimt criza identitatii mult mai acut. Factorii care determina aceasta stare variaza de la relatiile precare cu parintii, scoala, societatea si Biserica, pana la concepte teologice gresite.

Pentru a raspunde acestei probleme, Fundatia Peniel va aborda tema identitatii in cel mai mare eveniment Peniel din acest an, cea de-a 17-a Conferinta Nationala de Tineret, care va avea loc pe 12-13 aprilie 2013, la Timisoara.

Alte detalii necesare:
1. Conferinta, cu titlul ”iD”, va avea loc la Centrul Crestin Timisoara din str. Calea Aradului, nr. 15A , 300629, Timisoara.

2. Motto: “Cristos in voi, speranta gloriei.” Coloseni 1:27

3. Vor predica din Cuvantul lui Dumnezeu:

a) Viorel Iuga – (www.iugaviorel.ro) este pastorul Bisericii “Speranta” din Arad, licentiat în teologie la I.T.B. Bucuresti, doctor in teologie (Reformed Theological Seminary din Orlando, Florida) si cunoscut conferentiar, atat in tara cat si in strainatate, pe teme de familie si tineret. De asemenea, este autorul a peste 40 de carti si de brosuri religioase. Viorel este casatorit cu Didina si are doi copii: Cristian si Teodora Harina.

b) Iuliu Centea – este pastor, profesor la Liceul Teologic Penticostal Betel din Oradea si la CBEE (www.cbee.ro). Este licentiat in teologie si filologie, si-a luat masteratul in managementul educatiei, iar in prezent este doctorand al Universitatii din Oradea. Iuliu este membru in bordul de conducere al Fundatiei Peniel, este casatorit cu Ligia si are doi copii: Timotei si Iulia.

c) Iacob Coman – (www.iacobcoman.ro) este pastor in Targu-Mures, conf. univ. la I.T.P. Bucuresti, licentiat in teologie la Universitatea Emanuel, absolvent al programului de doctorat in litere al Universitatii din Bucuresti, doctor in filosofie (Academia Romana) si doctor in teologie fundamentala si dogmatica (Universitatea Babes-Bolyai, Facultatea de Teologie Ortodoxa). Iacob este casatorit cu Ildiko si are doi copii: Roberth si Ruth.

d) Adi Mocan – este pastor, licentiat in teologie la I.T.P. Bucuresti si absolvent de masterat in teologie ortodoxa, specializarea teologie biblica nou testamentara. In prezent, urmeaza studiile doctorale la Universitatea de Vest. De asemenea, Adi este autorul cartilor “Mesia in Vechiul Testament” si “Imparatia si Biserica in Evanghelia dupa Matei”. Este casatorit cu Corina si locuieste in Oradea.

4. Inchinarea va fi condusa de catre Peniel Band, Alin Timofte Band si TM City Band.

5. Program:

Vineri (12 aprilie):
9:00 – 11:00 inregistrarea participantilor
11:00 – 13:00 sesiunea I – Viorel Iuga
16:00 – 17:30 seminarii paralele
18:00 – 20:00 sesiunea II – Iuliu Centea
21:00 – 22:00 concert

Sambata (13 aprilie):
10:00 – 12:00 sesiunea III – Iacob Coman
15:00 – 16:30 seminarii paralele
17:00 – 19:00 sesiunea IV (intrarea libera) – Adi Mocan

6. La aceasta conferinta vor putea participa primele 1.800 de persoane care se vor inscrie pe internet la www.peniel.ro, prin liderul de grup care le va insoti; participantii trebuie sa isi valideze participarea prin plata in avans, pana la data de 8 aprilie (vezi detalii despre cont pe site)! Donatia pentru participare este30 lei/persoana!

7. Organizatorii Peniel nu vor asigura cazarea participantilor. Pentru a va rezolva singuri cazarea in familii, va rugam sa luati legatura direct sau prin pastorul dv. cu crestinii din Timisoara! De asemenea, va puteti caza si la locatiile afisate* pe site-ul sau pagina noastra de Facebook: www.facebook.com/peniel.ro.

*detalii aici.

8. Pe parcursul celor doua zile va avea loc un maraton de necurmata inchinare prin rugaciune, lauda, adorare si citire a Scripturii. Bisericile sau formatiile muzicale care doresc sa slujeasca in acest maraton de 36 de ore organizat intr-o sala anexa sunt rugate sa ia legatura cu responsabilul acestei actiuni, Claudius Samartinean, la tel. 0742-299.844 sau prin email: [email protected].

9. In cele doua zile vom oferi 12 seminarii optionale (cate 6 in fiecare zi). Prin urmare, in momentul inregistrarii, va rugam sa bifati si seminariile optionale la care ati dori sa participati. Veti gasi lista acestora in formularul de inscriere de pe site-ul nostru. Aici veti gasi lista cu cei inscrisi.

10. Fiindca dorim sa predicam si prin faptele noastre, si la aceasta conferinta ne vom implica in 4 actiuni sociale. De aceea, fiecare participant este rugat sa aduca la conferinta (cel putin) doua perechi de sosete si un prosop sau o conserva pe care sa le donam oamenilor nevoiasi din Timisoara. Ne vom implica si in alte proiecte sociale; prin urmare, veniti cu bani in plus!

Pentru buna desfasurare a procesului organizatoric si a conferintei in sine, va rugam sa fiti alaturi de noi in rugaciune si post in fiecare zi de MARTI pana la data eveminentului. Fie ca Dumnezeu sa primeasca jertfa noastra!

In numele echipei Peniel,

Lucian Oniga

Conferinta Peniel va fi transmisa in direct la TV si pe internet de catre televiziunea Alfa Omega (www.alfaomega.tv). De asemenea, va fi transmisa in direct de către  Radio Samariteanul și de catre alte radiouri crestine online.

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button