ExterneSocialStiri

Kate Middleton trimite unui tânăr bolnav de cancer o scrisoare înduioşătoare

Kate Middleton, care a deschis un centru pentru copiii bolnavi de cancer împreună cu Prinţul William luna trecută, a scris o scrisoare de consolare unuia dintre micii pacienţi care primesc tratament la Spitalul Regal Marsden.

Ducesa de Cambridge i-a trimis o scrisoare sinceră lui Fabian Bate, care se luptă cu leucemia. Middleton a spus că a fost impresionată de „tăria de caracter” a micuţului în vârstă de 9 ani. Conform London Evening Standard, acesta ar putea fi primul act de caritate personal făcut de Middleton de când s-a căsătorit cu Prinţul William. Scrisoarea, datată pe 13 Octombrie, a fost scrisă pe o hârtie purtând antetul Palatului St. James si semnată „Catherine.”
„În ciuda dificilului mod de desfăşurare a tratamentului pe care îl iei, am fost atât de impresionată de tăria de caracter de care ai dat dovadă şi încântată să aud că una dintre surorile tale mai mari va putea să doneze măduvă pentru tine anul acesta”, a scris Middleton. „O să îţi ţin pumnii pentru ca sănătatea ta să se îmbunătăţească în lunile care urmează.” Ea a adăugat, „Trebuie ca perioada aceasta sӑ fie una grea pentru tine, pentru părinţii şi surorile tale, dar ştiu că am părăsit Spitalul ştiind cât de talentate, inteligente şi pline de bunătate sunt echipele medicale ale Royal Marsden. Împreună cu credinţa ta şi cu energia pozitivă pe care o afişezi, nu ai putea fi pe mâini mai bune nicăieri.”

Familia lui Bate a fost şocată când a primit scrisoarea Ducesei. „Era o scrisoare foarte personală. Nu arăta deloc ca modelele standard care sunt adesea folosite pentru aceste scrisori”, explică pentru presă tatăl lui Bate, Darrell. „Conţinea informaţii foarte specifice pe care ea trebuia să şi le amintească”.

„Am fost foarte impresionaţi întrucât e implicată în multe asemenea acţiuni şi totuşi şi-a amintit de evoluţia lui Fabian”, a adăugat tatăl.
Bate a fost diagnosticat prima oară cu leucemie in 2006. În orice caz, boala nu a revenit decât în iulie 2011. Bate a fost programat pentru a primi un transplant de măduvă de la una din cele două surori mai mari ale sale, în decembrie, conform The Evening Standard.
Prinţul William a urmat iniţiativele mamei sale, Prinţesa Diana, preluând funcţia acesteia de Preşedinte al spitalului britanic.

Unele surse au confirmat pentru revista People faptul că Kate, 29, a vizitat diverse fundaţii de caritate, în încercarea de a decide mai bine cauzele de care se va ocupa.

„Ducesa are multe domenii de interes”, a spus un purtător de cuvânt regal. Orice fundaţie de caritate se va hotărî să sponsorizeze, „va fi diferită,  dar în completarea intereselor existente ale soţului ei.”

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button