Articole

Neascultarea

„Caci neascultarea este tot atat de vinovata ca ghicirea, si impotrivirea nu este mai putin vinovata decat inchinarea la idoli si terafimi…” 1 Samuel 15:23

vinovatNoi, oamenii, avem propriile pareri cu privire la clasificarea pacatelor in pacate grave si mai putin grave. Suntem inclinati ca greselile noastre sa le prezentam intr-o lumina favorabila si sa nu le evaluam tot atat de sever ca si contraventiile altora. La Dumnezeu insa sunt valabile etaloane absolute, iar daca El aseaza pe aceeasi treapta indaratnicia si vointa proprie cu prezicerile si inchinarea la idoli, trebuie sa recunoastem sentinta Sa, deoarece este dreapta. Tot ceea ce fac oamenii in razvratirea lor impotriva lui Dumnezeu este pacat. Tot ce fac din propria lor vointa, fara sa-L intrebe pe Dumnezeu, este anarhie, iar aceasta este de asemenea pacat.

Dumnezeu este lumina si ochii Sai nu pot sa priveasca nelegiurea! El nu poate permite pacatul; El trebuie sa il judece, si sa-l pedepseasca. Dumnezeu insa este si dragoste, de aceea L-a trimis pe unicul Sau Fiu pe pamant, iar Domnul Isus a mers in judecata si in moarte din cauza pacatului nostru prin aceasta, oamenii gasesc iertarea pacatelor lor. Cine primeste prin credinta ceea ce a facut Isus la cruce, va primi iertarea si nu va veni la judecata.

Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button