Editoriale

Creştin modern cu Biblia în mână

The BibleŞtiu că ceea ce voi scrie în următoarele rânduri poate va supăra pe unii, dar scopul nostru ca şi echipă este să spunem doar adevărul. Ne-am propus şi vrem să ne ţinem de promisiune să spunem oamenilor adevărul, chiar şi celor creştini care încă se lasă pătrunşi de valuri străine şi infuenţe moderne în slujirea lor.

Nu mă voi referi la o anume categorie de oameni, la un anumit fel de închinare sau o anumită slujire, aş vrea mai mult să vorbim despre efectele pe care creştinismul din ziua de azi a început să se pângărească cu metode “creştine” împrumutate. Ȋncepem oarecum să ne înstrăinăm mai mult de Cuvântul lui Dumnezeu şi începem să ne alipim de moda lumească, să împrumutăm tot mai mult metode de închinare (în special în muzică), şi în loc să ne închinăm Domnului, ajungem să ne închinăm oamenilor. Mai mult, şi cel mai rău, parcă facem o “discoteca” în cinstea Domnului. Ce jale şi ce mare păcat!

Într-una din împrejurări, Domnul Isus a spus: Credeti că am venit să aduc pace pe pământ? Eu vă spun: nu; ci mai degrabă dezbinare.” (Luc.12:51). Nu interpretaţi greşit, dezbinare pentru că oamenii nu cunosc adevărul, şi atunci când îl află, cei “orbi” încearcă să se răscoale. Asta se întâmplă când spui adevărul, mai ales printre creştinii care au un tipar şi o doctrină după care merg legaţi la ochi.

Treziţi-vă, să nu fie prea târziu!

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button