Cazuri UmanitareStiri

Medicii italieni sunt încântaţi de rezultatele analizelor şi a tratamentului Andradei!

andrada-multumireSuntem bucurosi sa va anuntam ca Andrada a efectuat cu succes si tratamentul pe luna Martie, a patra luna consecutiv de tratament. Medicii italieni sunt incantati de rezultatele analizelor si  a tratamentului pe care Andrada il efectueza impotriva leucemiei si care este sustinut financiar de catre noi. Andrada efectueaza analize saptamanale in Romania iar odata pe luna le efectueaza si in Italia la clinica San Matteo din Pavia (Milano). In urma acestor analize Andrada urmeaza un tratament timp de o saptamana in Italia la clinica amintita mai sus. Acest tratament impotriva leucemiei trebuie sa il faca luna de luna, timp de aproximativ 2 ani de zile, pana cand medicii vor decalara ca leucemia a fost invinsa complet. Luna de luna acest tratament costa 1 500 de euro si este sustinut de catre asociatia noastra prin donatii si sponsorizari cat si de Libraria Crestina Maranatha (prin vanzare de carti crestine si Biblii), de Libraria de Biblii (prin vanzare de Biblii). Va multumim ca ati fost si veti fi alaturi de Andrada. Andrada are nevoie de inca 1 500 de euro pentru urmatoarea luna de tratament. Cei care doriti sa o sustineti financiar in continuare va rugam sa folositi modalitatile prezentate mai jos.



Donatiile pot fi facute in urmatoarele modalitati:

1. Online cu cardul prin Epayment, aici: http://www.slujirecrestina.ro/doneaza/

2. Prin PayPal, aici: http://www.slujirecrestina.ro/doneaza/

3. In conturile de mai jos deschise la Raiffeisen Bank, pe numele asociatiei crestine umanitare Misiunea Speranta pentru Romania:

– IN LEI:   RO 39 RZBR 00000 600 12042338 deschis la Raiffeisen Bank

IN EURO RO 24 RZBR 00000 600 12189757, la Raiffeisen Bank, CODE  SWIFT: RZBRROBU

Echipa Slujire Crestina

www.slujirecrestina.ro

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button