Recenzii CarteStiri

Recenzie carte: Dumnezeul care urmăreşte

Dumnezeul care urmaresteMinunează-te de Dumnezeul care urmăreşte cu persistenţă (şi găseşte) suflete pierdute! Munca de căutare continuă a lui Dumnezeu după sufletele pierdute nu se încheie la convertire – acesta este doar începutul. Ȋn viaţa noastră, dacă vom asculta şi vom privi cu atenţie, vom descoperi nenumărate dovezi nu doar a faptului că Dumnezeu ne vrea, ci şi ale faptului că ne vrea sfinţi.

Ca răspuns la fuga noastră de lucrurile care ne fac cel mai mult bine, Dumnezeu spune: „Am fost găsit de toţi cei care nu M-au căutat; M-am arătat celor care nu Mi-au cerut ajutorul.” Cu cât ne străduim mai mult să atingem propriul nostru standard de sfinţenie, cu atât Dumnezeu vrea să ne arate ceea ce nu vrem să vedem cu niciun chip: noi înşine.

Ȋn loc să definim viaţa crestină în termenii a ceea ce facem noi, ar trebui să subliniem din nou ceea ce face Dumnezeu. Ȋn cartea Dumnezeul care urmăreşte, Murphey foloseste cu dibăcie exemple de personaje imperfecte vechi-testamentare pentru a-i arăta creştinului modern imperfect că harul nemărginit al lui Dumnezeu încă ne caută şi ne găseşte atunci când nu ne aşteptăm – şi când avem cel mai mult nevoie. Cartea Dumnezeul care urmăreşte este disponibilă la preţul de 21.00 Ron şi se poate comanda [aici]

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button