Recenzii Carte

Dacă Dumnezeu există, de ce există rău?

Daca exista01Oamenii adesea se întreabă dacă există cu adevărat un Dumnezeu atotputernic care a creat cerurile si pământul. Necazurile, problemele şi toate lucrurile negative care vin din partea celui rău peste oameni îi descurajează şi treptat semnele de întrebare cu privire la Dumnezeu se nasc în inimile lor. Asemenea poporului ales din Vechiul Testament, cu toate că minunile dumnezeieşti erau vitale în vieţile lor, la necaz necredinţa îşi făcea apariţia imediat.

Problema răului este probabil cea mai dificilă dilemă cu care creştinii trebuie să se confrunte. Dacă Dumnezeu este plin de bunătate şi atotputernic, de ce există suferinţă în lume? Nu poate Dumnezeu să pună capăt crimei, răpirii şi foametei? Ce vom spune despre cutremure, uragane şi furtunile tsunami? De ce un Dumnezeu perfect nu a putut face o lume perfectă?

Ȋn această carte concisă, dar complexă, Dr. Norman L. Geisler răspunde cu atenţie la aceste întrebări dificile, oferind explicaţii pas cu pas şi exemple convingătoare. Ȋl poartă pe cititor printre răspunsuri dovedite în timp, dar asigură în acelaşi timp o nouă abordare care gravitează în jurul întrebării dacă această lume este sau nu „cea mai bună cu putinţă”. Toate acestea se adaugă la vestea încurajatoare pentru credincioşi: Ne putem bizui pe faptul că Dumnezeu este şi iubitor, şi atotputernic. Comandă acum cartea la un preţ de numai 17.50 Ron pe www.sbro.ro

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button