Editoriale

Fum alb sau negru în inima ta?

Isus pe norii ceruluiDe câteva minute, reţelele de stiri, socializare şi lumea internetului este plină de mesajele care anunţă că un nou papă a fost ales. Nici nu mă interesează foarte tare să ştiu cine e (negru, alb, american, brazilian, etc.). Mă tot duc cu gândul la fumul care zace în noi, acel fum negru care ne orbeşte să vedem lumina care ne stă înainte spre veşnicie. Mă întreb oare, câţi creştini ar fi atât de bucuroşi atunci când Domnul Isus va alege să arate „fumul alb” pe norii cerului anunţând venirea sa pentru a-şi răpi mireasa la tronul lui Dumnezeu. Tindem spre o lume în care măreţia şi slava este arătată mai mult oamenilor. Nu ma mir că alegerea papei face furouri. Cuvintele papei de multe ori pentru unii sunt cuvinte mai presus de Dumnezeu şi ca atare, aleg să împlinească „sfintele vorbe” papale decât să facă voia lui Dumnezeu care ne este trasată în Sfânta Scriptură. Eşti pregătit oare drag creştine să vezi „fumul alb” anunţând venirea lui Isus?

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

2 Comments

  1. adevarata credinta ce simti tu, fata de domnul nostru iissus hristos.iubiti ortodoxia iubiti pe tatal ceresc, pe iisushristos domnul si dumnezeul nostru,si pe prea fericita nascatoare de dumnezeu maica domnului sfinta feciora maria.doamne ajuta si sarbatori linistite.

    1. Adevarata credinta, iosif, nu inseamna o religie, fie ortodoxie, penticostalims…etc, adevarata credinta inseamna a trai o viata ca si urmas al lui Isus Hristos. Ce ne caracterizeaza pe noi ca si crestini, urmasi ai lui Isus… faptele ? Ar trebui sa dovedim lucrul acesta prin traire, purtare si vorbirea noastra !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button