ArticoleFamilie

Ceea ce contează

050_Ruche_The_Tuscan_Sun_largeSe făcuse târziu. Ea se uita întruna la ceas în timp ce îi povestea mamei sale că a fost invitată la o cină specială în oraş de către iubitul ei. „Cu siguranţă mă va cere în căsătorie acum”, îşi repetă ea în gând emoţionată.

Sosise ora 6 seara. Soneria a sunat iar fata a sărit la uşă cu zâmbetul larg pe buze. În faţa uşii era el, ţinând în mână o cutiuţă frumoasă, împachetată cu o fundiţă. Fetei începuse să ii bată inima şi mai tare. Nu i se putea deslipi privirea de la acea cutiuţă. Ştia că în interiorul ei este un inel superb, strălucitor. Cei doi ajunseseră la destinaţie. Intraseră în restaurant şi aşteptau comanda. Fata se uita în continuu la acea cutiuţă mirifică, încât abia că recepţiona ce vorbea iubitul ei cu ea. După o cină copioasă, băiatul îi întinse cutiuţă fetei. În timp ce o deschidea, inima ei bătea tot mai tare. „Oare cum o arăta? Cât de strălucitor e? Are diamant?”. Şi când colo, o deschise dar înăuntrul cutiuţei era doar o perniţa albă. Ea se gândise că inelul e sub perniţă, crezând că e ceva creativ să faci asta. A scos perniţa din cutiuţă, şi când colo – nimic.

Băiatul se ridicase de la locul lui, merse în faţa ei, îi luase perniţa, o aşezase jos, a ingenuncheat pe ea şi şi-a scos inelul din buzunar adresăndui-se fetei: „Vrei sa trăim împreuna de acum înainte, să fii soţia mea?”

„Da”, răspunse uşor emoţionată tânăra fată. O lacrimă caldă se scurse pe obrazul fetei, înţelegând că a greşit, fiind captată mai mult de inel decât de ceea ce conta mai mult, cel care i-l dăruise.

Nu e aşa că de multe ori suntem şi noi aşa cu Dumnezeu?  Suntem captaţi de binecuvântari şi uităm de Dătător.

Show More

Related Articles

One Comment

  1. Da,asa este!
    DOAMNE aminteste-mi mereu si mereu,sa ma uit tot timpul doar la TINE,SA TE PRETUIESC MAI MULT PE TINE si apoi sa ma bucur si sa folosesc binecuvantarile ce TU,DOAMNE m-i le dai cu chibzuinta,cerandu-TI mereu si mereu PRICEPERE,INTELEPCIUNE INDELETNICIRE in tot.
    AMIN AMIN AMIN!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button