ExterneStiri

Jessica Cox- Fără mâini şi totuşi pilotează un avion (video)

Jessica CoxȊn data de 2 februarie 1983, la un spital din Sierra Vista, Arizona, a venit pe lume un copil fără ambele braţe ca urmare a unui defect de naştere rară. Toată lumea prezentă în aceea zi îşi reaminteşte emoţiile trăite văzând micuţa fetiţă venită pe lume cu un asemenea handicap. Inez, mama fetiţei, era cea mai extenuată în zilele în care Jessica Cox a venit pe lume. Ȋntrebări cu privire la viitorul fetiţei care venise pe lume cu handicap, năpusteau peste ea în orice moment. N-a fost uşor pentru Jessica şi nici pentru părinţi, totuşi, handicapul de care suferă Jessica n-a împiedicat-o să-şi ducă la îndeplinire visurile copilăriei. Cu mare perseverenţă şi cu o credinţă puternică, Jessica Cox a învăţat să-şi folosească picioarele în locul mâinilor. Şi-a absolvit liceul cu bine, a terminat facultatea, ştie să tasteze butoanele unui PC, şi de asemenea a obţinut permisul de conducere pentru un autovehicul. Mai mult decât atât, visul Jessicăi a mers mai departe şi astfel a devenit un pilot de avion, reuşind să devină istorie pentru prima femeie-pilot fără mâini care a reuşit să piloteze.

Ȋn luna mai a anului 2012, Jessica Cox s-a căsătorit cu fostul ei instructorul de taekwondo.

Ȋn anul 2013, Jessica se va deplasa în Etiopia în parteneriate cu mai multe ONG-uri care se ocupe de persoanele cu dizabilităţi si deiferite handicap-uri. Jessica îşi propune să viziteze şcolile copiilor cu dizabilităţi şi să ţină câteva discursuri despre acceptare şi oportuniţăţile vieţii cu toate că de multe ori, viaţa pentru unii este mai grea.

Mai multe informaţii despre Jessica Cox, găsiţi chiar pe site-ul www.rightfooted.com

Galerie Video:


Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button