EvanghelizariStiri

Misiunea Speranţa în judeţul Gorj

Pentru prima dată Misiunea Creştină Speranţa, în Turneul de Evanghelizare pe anul 2011, a inclus pe lista celor 33 de localităţi şi reşedinţa judeţului Gorj, Targu-Jiu. Cu ajutorul Domnului, Grupul Speranta împreună cu Corul Internaţional, şi alături de predicatorii care au dat curs invitaţiei la Cuvânt, vor aduce încă o dată înaintea românilor un mesaj de chemare la mântuire, un mesaj de pace din partea lui Dumnezeu. Sunteţi invitaţi să susţineţi în rugăciune acest demers evanghelistic care se doreşte a fi încă un pas spre extinderea Împărăţiei lui Dumnezeu! Dumnezeu să deschidă inimile românilor! Dumnezeu să binecuvânteze România!

Astfel, Grupul Speranţa va fi prezent în data de 31 iulie in Targu-Jiu. Evenimentul va avea loc la Teatrul de vara de langa stadion, iar ora inceperii programului este ora: 18.00!

Toate Bisericile partenere din Targu-Jiu sunt rugate sa sustina aceasta lucrare in rugaciune cat si in raspandirea de anunturi si pliante pentru acest eveniment.

Parteneri Media:

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button