ExterneSocialStiri

Parlamentul francez rămâne neclintit în faţa protestelor din rândul poporului

francia-decidida-a-legalizar-matrimonioȊntr-una dintre cele mai mari proteste care au avut loc în ultimele decenii, în jurul valorii de peste 1 milion pe protestatari care au mărşăluit pe străzile Franţei cu scopul de a se opune planurilor parlamentare de a legaliza proiectele de lege pentru homosexuali, Franţa se pare că rămâne totuşi indiferentă faţă de glasul poporului.

Duminică, 13 ianuarie 2013, oamenii au mărşăluit la Paris şi au cerut preşedintelui Francois Hollande să retragă proiectul de lege cunoscut sub numele de „Căsătorie pentru Toți” şi să efectueze o dezbatere naţională înainte de a schimba orice definiţie a căsătoriei dintre un bărbat şi o femeie.

Purtătorul de cuvânt al guvernului, Najat Vallaud Belkacem, care este de asemenea şi un susţinător pentru drepturile femeilor, a declarat că numic nu s-a schimbat. „Planul de a trimite proiectul de lege la Parlament la sfârşitul acestei luni şi să fie dat spre aprobare în luna iunie rămâne neschimbat”, a declarat Najat la radio Europe 1. „Guvernul este pe deplin angajat să realizeze această reformă, acest progres istoric nu este o victorie, doar un progres pentru societate”, a adăugat el. „Luăm notă despre acest eveniment, dar aceasta va fi discutată în Parlament, și nu pe stradă”, a mai declarat Najat.

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button