Cazuri UmanitareStiri

Salvează viaţa unei mame creştine de 37 de ani – video

Roxana FirizoiuFirizoiu Sabin si Roxana sunt o familie de crestini din orasul Uricani, jud. Hunedoara. Pe Sabin l-ati putut cunoaste in Februarie 2012 cand avea nevoie de ajutorul nostru financiar pentru o operatie complicata la inima. Operatia a fost un succes iar starea lui de sanatate este foarte buna acum. Din pacate insa, Roxana sotia lui Sabin sufera de o boala cumplita, Lupus eritomatos sistemic, o boala autoimuna cronica care ii pune viata in pericol. Organismul bolnavului se autodistruge. O persoana bolnava de aceasta boala care nu a intrat in remisie, traieste aproximativ 5 ani. Roxana este in al saptelea an de boala activa si din pacate nu da semne de a intra in remisie. In ultima vreme Roxana are dureri puternice de oase, oboseala cronica, pete pe fata, stare de depresie, etc. Din cauza bolii, in urma unei extractii dentare i-a ramas deschis un canal sinusal care se poate oricand infecta. Roxana este programata la operatie pe 18 februarie, care va costa 250 de euro. Familia Roxanei traieste doar din pensia sotului, neavand posibilitati financiare sa isi urmeze tratamentul adecvat impotriva Lupusului. La inceputul lunii Martie, Roxana trebuie sa mearga la noi investigatii la Bucuresti  unde va sta 3 saptamani internata si va urma tratamente mai puternice impotriva Lupusului. Aceste investigatii si tratamente o vor costa inca 250 de euro.  Impreuna cu sotul ei Sabin, au trecut prin multe experiente in care au vazut mana lui Dumnezeu si care le-au intarit credinta lor in Domnul. De aceea, rugam intreaga fratietate sa o poarte pe Roxana in rugaciune. Faptul ca Roxana inca traieste cu aceasta boala activa, este cu adevarat o minune. In acelasi timp, Roxana are nevoie de ajutorul nostru financiar pentru efectuarea operatiei si a tratamentului impotriva Lupusului, costuri care se ridica la 500 de euro.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati la adresa de email: [email protected], telefon: 0766 365 833, 0749 402 098 sau 0257 356 352

Cei care doriti sa faceti donatii pentru Roxana, va rugam sa folositi modalitatile de mai jos:

1. Online cu cardul, aici: http://www.slujirecrestina.ro/doneaza/

2. Prin PayPal, aici: http://www.slujirecrestina.ro/doneaza/

3. In conturile bancare de mai jos, deschise pe numele asociatiei crestine umanitare Misiunea Speranta pentru Romania, la Raiffeisen Bank:

-IN LEI contul SPERANTA PENTRU ROMANIA *

RO39RZBR0000060012042338 deschis la Raiffeisen Bank

IN EURO contul SPERANTA PENTRU ROMANIA *

RO24RZBR 0000060012189757, la Raiffeisen Bank, CODE  SWIFT: RZBRROBU

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button