ExterneStiri

Imaginea care a şocat întreaga lume

Un copil de şase ani din estul Indiei a fost fotografiat în timp ce se chinuie să imobilizeze o căţea pentru a putea bea lapte de la ea.

caine_copil_400„Familia noastră este foarte săracă, câteodată mi se face foame. Căţeaua nu mă muşcă. O plac şi ea mă place. Mă tratează ca pe unul dintre puii ei.”, a spus Chotu Kumar, care trăieşte cu mama, bunica şi încă doi fraţi într-o casă de paie din Jharhand, conform mirror.co.uk.

Dupa moartea tatălui lui Chotu, fratele cel mare, de 14 ani, a fost nevoit să se angajeze la un hotel unde câştigă 20 de lire sterline, bani cu care trebuie să se întreţină lunar cinci persoane. Fratele mai mic a lui Chotu are doar trei ani.

Se mai ajută cu ce găsesc mama şi bunica de mâncare prin pădurile din apropierea satului, însă mai mult de câteva legume şi pâine nu mănâncă pe zi.

Citeste intreaga stire pe www.semneletimpului.ro

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button