Cazuri UmanitareStiri

VIDEO: Ajut-o pe Andrada să continue tratamentul împotriva leucemiei

SAMSUNGIn data de 03 Decembrie 2012 Andrada a efectuat prima etapa de tratament in Italia impotriva leucemiei. Va multumim tuturor celor care ati sustinut-o financiar pentru aceasta prima etapa de tratament. Vestile sunt bune, boala Andradei este in remisie, insa are nevoie de un tratament care sa o ajute ca leucemia sa nu revina in corpul ei. Acest tratament trebuie facut luna de luna in Italia la clinica San Matteo din Pavia (Milano) timp de aproximativ 2 ani de zile. Costurile lunare se ridica la 1 500 de euro. Impreuna cu dvs ii putem oferi Andradei sansa la viata si o putem ajuta sa invinga total si definitiv leucemia. Andrada va continua a doua etapa de tratament in Italia la inceputul lunii Februarie. Andrada are nevoie din nou de 1 500 de euro pentru tratament. Pentru cei care doriti sa o ajutati puteti face donatii aici: http://slujirecrestina.ro/doneaza/. Va rugam ca sa specificati destinatia donatiei: ,,PENTRU ANDRADA”.

VEZI VIDEO, Apelul emotionant al mamei Andradei. Materialul video de mai jos a fost realizat imediat dupa sosirea Andradei din Italia, la inceputul lunii Noiembrie 2012

Cei care doriti sa donati pentru Andrada, puteti face donatii in modalitatile prezentate mai jos:

1. Online cu cardul, aici: http://slujirecrestina.ro/doneaza/

2. Prin PayPal, aici: http://slujirecrestina.ro/doneaza/

3. In conturile bancare de mai jos deschise la Raiffeisen Bank pe numele Asociatiei umanitare crestine Misiunea Speranta pentru Romania:

-IN LEI contul SPERANTA PENTRU ROMANIA *

RO39RZBR0000060012042338 deschis la Raiffeisen Bank

IN EURO contul SPERANTA PENTRU ROMANIA *

RO24RZBR 0000060012189757, la Raiffeisen Bank, CODE  SWIFT: RZBRROBU

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button