Cazuri UmanitareStiri

VIDEO: 120 de copii ai străzii din Bucureşti au primit o masă caldă de Crăciun

SAMSUNGDe mai mulţi ani de zile ,,Slujire Crestina”, cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, organizează o masă caldă pentru copii străzii din Bucureşti. Anul acesta a fost mai special pentru ca alaturi de noi in organizarea proiectului umanitar au fost doua persoane care locuiesc in strada de ani de zile, care au cunoscut foarte bine locurile in care locuiesc cei din strada, cunoscandu-i personal pe cei mai multi dintre acestia. Tot cu aceasta ocazie, echipa Slujire Crestina a gasit cele mai dramatice cazuri de copii si oameni ai strazii care locuiesc in canale in conditii greu de imaginat. Cea mai mare parte dintre cei pe care i-am intalnit si-au petrecut o mare parte a vietii in strada. Pe cei mai multi dintre ei cand ii vezi le dai o varsta mult mai mare decat au in realitate. Dar ei sunt mult mai tineri, insa viata de canal isi pune amprenta si asupra fizionomiei. Unii dintre ei ajunsi maturi s-au casatorit si au la randul lor copii care cresc in canale si nu au parte de minimul de confort pe care fiecare dintre noi incercam sa il oferim copiilor nostri. Povestile lor de viata sunt cutremuratoare. Daca stai si ii asculti nu ai cum sa nu plangi. Marea majoritate a copiilor strazii pe care i-am cunoscut au ajuns in strada datorita parintilor.

Ajunsi in strada unii au cazut prada viciilor de tot felul sau altii au ales sa lupte cu viata. Am fost bucurosi sa gasim in canal un grup numeros de copii ai strazii pe care daca ii vezi pe strada nu poti spune ca sunt copii ai strazii, care dorm si isi duc viata in canale. Cei mai multi dintre ei si-au gasit un loc de munca si isi pot procura cele necesare vietii. Din pacate insa, acolo jos le lipsesc apa si curentul. Momentan nu am putut face mai mult pentru acesti copii ai strazii, decat sa simta bucuria Sarbatorilor de Iarna si  ca mai exista cineva in tara aceasta carora le pasa de ei. Speram ca Duhul lui Dumnezeu sa fie Cel care sa le miste inimile pentru a putea intelege dragostea Lui prin aceste acte de binefacere. Slujire Crestina multumeste tuturor sponsorilor care au sustinut aceasta actiune de binefacere.

Echipa Slujire Crestina
www.slujirecrestina.ro

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button