ExterneStiri

Locuitori chinezi speriaţi de găurile din pământ care apar peste noapte

china-aparecen-enormes-huecos-en4Oamenii din Lianyuan, China – provincie situată în sudul ţării – sunt îngrzoiţi de apariţia unor găuri misterioase ce apar în pământ.

Acest fenomen se produce din luna septembrie, şi până în prezent au fost numărate peste 20 de orificii de dimensiuni diferite în zona Lianyuan. Populaţia este în alertă şi trăiesc cu spaima că peste noapte, misterele gropilor le-ar putea sfărâma locuinţele.

Conform unor studii preliminare, o posibilă cauza a acestui fenomen ar fi extracţia cărbunelui din acea zona, care a dat curs liber râurilor subterane să se infiltreze în sol, şi astfel să se producă aceste gropi.
Aceste probleme au afectat şi domeniile agricole, aprovizionarea cu apă, blocarea unor fluxuri cât şi alunecările de teren, notează China News Service.
Mai mult de 4000 de săteni din provincia Lianyuan au fost afectaţi de aceste găuri, însă guvernul chinez pregăteşte deja o compensare pentru familiile afectate de aceste calamităţi.

Galerie foto:

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button