Editoriale

Dăruind într-o lume flămândă

suferintaDe multe ori în viaţă ne întrebăm de ce multe lucruri ni se par ciudate, de ce nu primim răspuns la rugăciunile noastre când strigăm la Dumnezeu, de ce primim rău atunci când facem bine, de ce şi iarăşi de ce. Mulţi dintre noi vrem să primim doar binele în viaţă şi răul să ne ocolească cât poate de tare. Dacă lucrurile acestea nu s-a întâmpla în vieţile noastre, nu am simţi că ne aflăm pe un pământ în care păcatul creşte pe zi ce trece. Nu ne-ar mai interesa de Dumnezeu şi nu am mai fi dispuşi să stăm de vorbă cu El.

Suntem fire pământească ce trebuie să treacă prin necazuri şi durere, suntem oameni păcătoşi care trebuie să suferim consecinţele uneori, suntem copiii lui Dumnezeu care trebuie să suferim pe nedrept pentru Numele Său… suntem oameni!

Dăruim pentru cei care sunt flămânzi, dăruim dragoste şi primi ură, dăruim respect şi primim bataie de joc, dăruim iubire şi primim suferinţă… toate aceste lucruri sunt cuptoarele unora dintre noi care ne prelucrează, sunt cuptoare care ne fac mai buni, care încearcă să ne îndrepte şi să ne înveţe dragostea nemărginită a lui Dumnezeu pe care o are pentru omenire. Suferim pentru cei dragi, primim ură din partea celor apropiaţi pentru că şi Isus a fost respins de ai Săi.

Un lucru ştiu şi doresc ca mulţi dintre noi să îl facem: dăruieşte oricât ar fi lumea de flămândă şi îţi vei aduna o comoară în ceruri!

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button