Editoriale

Momente de reculegere

end 2012Ne apropiem cu paşi repezi spre finele acestui an. Când a trecut? Mai ieri intram în anul 2012. Cu întrebări, cu temeri, cu aşteptări, cu optimism. Iar acum… acum privesc cum ultimele clipe ale acestui an se scurg încet, dar sigur. Se mai aude doar un vuiet slab al clipelor trecute.

Pentru că mă feresc să iau hotărâri nu am luat niciuna, însă mereu am trăit cu dorinţa de a mă schimba, de a fi mai bună, de a ajuta mai mult, de a fi învingătoare. Dar sunt dezamăgită. Încă şi acum mă confrunt cu ceea ce m-am confruntat anul trecut. Încă şi acum îmi dau ocol aceleaşi temeri. Încă nu am reuşit să iubesc aşa cum se cere, să iert, să ajut sau să rabd. În acelaşi loc. De ce? A trecut anul atât de repede încât am uitat să preţuiesc clipele. M-am învăţat să primesc binecuvântările ca pe ceva care îmi aparţine. Am ajuns în momente în care am uitat pentru ce lupt. Am  uitat să mulţumesc deajuns, am uitat să fiu recunoscătoare. Iar acum, uitându-mă în urmă, pot să spun mai sigură decât  oricând: a fost un an binecuvântat!

Dragul meu cititor, cât eşti de recunoscător pentru anul care îndată va rămâne doar o amintire? Realizezi tu că numai faptul că exişti este o minune a lui Dumnezeu? Ştii că fiecare moment de bucurie a fost coordonat de sus? Şi că fiecare clipă de încercare a avut menirea de a ne face mai buni, de a ne apropia de Dumnezeu?

Câte promisiuni din care ai făcut au rămas neîmplinite? Avem pretenţia ca Dumnezeu să-Şi ţină promisiunile faţă de noi… Dar noi? Ne luptăm să fim plăcuţi lui Dumnezeu îndeajuns ca El să-si poată împlini promisiunile faţă de noi?

Opreşte-te o clipă şi reculege-te! Nu ştii ce este pregătit în anul acesta pentru tine. Poate va fi necaz, poate va fi bucurie. Poate vor fi lacrimi sau poate va fi senin. Nu e acest lucru atât de important cât este de important să ajungi să cunoşti şi să înţelegi voia Domnului, să trăieşti şi să lupţi pentru El. Nu uita: aceasta este cel mai important!

Poate anul acesta va fi ultimul an din viaţa ta. Luptă să fii pe placul Lui!

Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button