Articole

2012 – an de îndurare

C2012e a fost până acum ştim cu toţii. Pentru mulţi, anul care tocmai stă să ne părăsească a fost un an cu multe încercări, cu multe probleme şi mari necazuri, pentru alţii a fost bucurie şi fericire, însă toate acestea îşi fac simţită prezenţa în viaţa noastră fără a primi aprobare de la noi.

2012… un an cu multe semnificaţii şi totuşi un an în care Dumnezeu S-a îndurat de unii şi au avut prilejul de a se întoarce la Dumnezeu; putem spune un an de îndurare pentru că vedem cum bunătatea lui Dumnezeu încă ne-a ţinut în viaţă şi în ziua aceasta; sănătoşi sau cu probleme fizice, omenirea are nevoie de Dumnezeu în această vreme. Ce trebuie să facem? Anul de îndurare pentru unii s-a dus, ceea ce ne rezervă anul 2013 încă nu ştim, şi e posibil ca unii dintre noi să plecăm la Domnul chiar în momentele ce urmează, însă trebuie să ne asigurăm veşnicia pentru sufletele noastre acum, cât încă anul de îndurare mai este cu noi. Nu ştiu dacă anul viitor va mai fi un an de îndurare pentru unii. Poate vom pleca foarte mulţi din lumea aceasta, poate vom da peste probleme mai mari decât în anul 2012, poate va trebui să suferim pentru numele lui Isus… în toate acestea cerem ca Dumnezeu să vă întărească pe toţi.

Un An Nou binecuvântat să aveţi de la Dumnezeu, şi El să vă călăuzească în toate lucrurile. La Mulţi Ani!!!

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button