Editoriale

Adevăratul motiv al Crăciunului

Jesus-is-the-Reason-for-the-Seasonde Joe Abraham & Ancy Joe

Crăciunul este timpul pentru reculegeri – amintirea vremurilor frumoase pe care le-am avut cu cei dragi, amintirea unor incidente amuzante care s-au întâmplat în Ajunul Crăciunului, şi aşa mai departe. Mai mult decât atât, este timpul în care ne aducem aminte de naşterea Salvatorului nostru, Isus Cristos.

Ar fi fost un scenariu foarte dificil (un scenariu oribil, vorbind simplu) dacă Isus nu Şi-ar fi făcut apariţia pe scenă. Ani de zile, profeţii au prezis naşterea lui Mesia. Şi El veni – la momentul potrivit.

Aşa cum este zugrăvit în Scriptură, naşterea lui Cristos a fost uimitoare. Vobim despre îngeri care apar, coruri cereşti, stea supranaturală, oficiali de top din ţări îndepărtate care vin doar pentru a se închina „copilului – rege”- a fost extraordinar de uimitor!

Şi El a schimbat cursul istoriei lumii precum nimeni altcineva! A pătruns într-o lume nouă, lumea noastră. Dintr-o dată, a existat vindecare, miracole, minuni, îngrijire supranaturală, chiar cel mort fiind adus la viaţă. Iar pe cruce, El a deschis uriaşa cale spre cer şi viaţă fără limite. Şi învierea Sa a rupt literalmente vechile, moartele principii ale religiei.

Acela e motivul pentru această sărbătoare măreaţă a sezonului! Aşa că, în timp ce sărbătoreşti Crăciunul- poate cu familia ta, prietenii tăi sau singur/ă – să ştii că Isus este pentru tine! Căci El veni pe pământ pentru tine, El totdeauna te va iubi. El adoră să vadă că tu trăieşti o viaţă de împlinire şi victorie.

Ne rugăm să experimentaţi iubirea şi purtarea de grijă a lui Cristos într-un mod special în perioada acestui Crăciun. Crăciun Fericit!

Isus este motivul sezonului!

Tradus cu permisiune pentru TotalSchimbat.ro, de pe TurnBackToGod

Show More

Ioana Heredea

"Adevarata avutie a omului nu consta in bani, ci intr-un suflet echipat pentru viata de dupa moarte. Consider ca cel mai frumos mod de a fi o binecuvantare si, in acelasi timp, binecuvantat inseamna sa arunci samanta in locul potrivit, contribuind la cresterea spirituala a altora."

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button