ArticoleEditoriale

De ce sunt ignorate adăposturile?

Why-are-the-cribs-ignoredde Benny Punnathara

Trăind într-o eră a telefoanelor mobile şi a mesajelor electronice, felicitările de Crăciun şi-au pierdut semnificaţia. Chiar şi cele disponibile transmit mesaje care sunt inadecvate Crăciunului. Dar am fost foarte mult interesat într-un mesaj pe care l-am primit prin intermediul unei felicitări de Crăciun în anul precedent. Se citea: „Dumnezeu ne va trimite un învăţat dacă nevoia noastră e legată de cunoştinţe. Dacă lumea ar fi cerut inovaţii ştiinţifice, Dumnezeu ne-ar fi trimis un savant. Dacă era vorba despre bogăţie, El ne-ar fi trimis un economist. Dar pentru că cea mai mare nevoie a noastră era legată de iertarea păcatelor, Dumnezeu ne-a trimis un mântuitor.”

„Un Mântuitor, Domnul Isus Cristos, S-a născut pentru voi în cetatea lui David”, acesta a fost mesajul dat de îngeri păstorilor. Simon, umplut de Duhul Sfânt, a spus atunci: „Ochii mei au văzut mântuirea pregătită pentru toate naţiunile”. Păstorii L-au găsit pe Mântuitor în iesle. Aşa că erau fericiţi. Magii au fost umpluţi de bucurie şi Îl puteau găsi pe prunc în iesle.

Dar adăposturile care sunt pregătite în bisericile şi casele din ziua de azi niciodată nu ne vor umple cu fericire. Toate au devenit acţiuni de rutină de când îndrăgim vindecarea, miracolele, trecerile de la necazuri la bucurii mărginaşe. Dacă singurul ţel principal din viaţă devine salvarea sufletelor noastre, naşterea Salvatorului ne poate aduce bucurie.

Cei care nu sunt conştienţi de păcat nu par să aibă nevoie de Salvator. În ziua de azi, mulţi îşi pierd bucuria acceptării Salvatorului, deoarece nu sunt conştienţi de vieţile lor păcătoase. Lumea are nevoie cel mai mult de iertarea păcatelor. Aşa că lumea are nevoie de Cristos. Pentru că doar El e în stare să ne împartă iertarea păcatelor noastre.

Adierea Duhului Sfânt trebuie să bată deasupra lumii, căci El oferă pocăinţă şi conştientizarea păcatelor. Ar trebui să ne întărim slujirile de predicare a Evangheliei. Credincioşii trebuie să se roage din adâncul inimii lor. O nouă sărbătoare a Rusaliilor; în ea zace eliberarea lumii. Să ne rugăm pentru acest vis măreţ! Căci bucuria Crăciunului trebuie transmisă tuturor naţiunilor.

Rugăciune: Doamne, lasă să fie o nouă sărbătoare a Rusaliilor, ca bucuria Crăciunului să fie simţită oriunde! Ajută-ne să predicăm Evanghelia cu toată tăria şi toate mijloacele, ca toate inimile să se întoarcă la Cristos! Amin.

Tradus cu permisiune pentru TotalSchimbat.ro, de pe TurnBackToGod

Show More

Ioana Heredea

"Adevarata avutie a omului nu consta in bani, ci intr-un suflet echipat pentru viata de dupa moarte. Consider ca cel mai frumos mod de a fi o binecuvantare si, in acelasi timp, binecuvantat inseamna sa arunci samanta in locul potrivit, contribuind la cresterea spirituala a altora."

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button