Cazuri UmanitareStiri

Sponsorizează o masă caldă de sărbători pentru copiii străzii!

Ca in fiecare an, asociatia  noastra umanitara organizeaza cu ocazia sarbatorilor de iarna si a Revelionului o masa calda pentru copiii strazii din Bucuresti. Avem in vedere aici 120 de copii de pe strazile Bucurestiului. Masa calda de sarbatori va fi pregatita de voluntarii asociatiei noastre si va fi distribuita pe strada, acolo unde este ,,casa” acestor copii, sau in canalele in care ei locuiesc pe timpul iernii. Ne dorim sa le oferim mai mult decat aceasta masa calda, sa le oferim o vorba frumoasa, un gand de incurajare. Dorim ca si ei sa simta frumusetea si importanta sarbatorilor de iarna. Pentru ca acest proiect umanitar sa poata avea loc, avem nevoie de sustinerea dumneavoastra. Fiecare dintre noi putem sustine masa unui copil al strazii. Pe langa masa calda, fiecare copil va primi si un pachet cu alimente. Pentru fiecare copil avem nevoie de suma de 10 RON pentru masa calda si 15 RON pentru pachetul cu alimente. Cheltuielile aferente proiectului se vor ridica la 300 de RON. Pentru toti cei 120 de copii care sunt in atentia noastra avem nevoie in total de 3 300 ron. Proiectul se va desfasura in data de 23-24 decembrie in Bucuresti.

Pentru cei care doresc informatii suplimentare sau doresc sa participe alaturi de noi direct la distribuirea acestui ajutor pentru copiii strazii, va rugam sa ne contactati la adresa de email: [email protected] sau telefon 0766 365 833 sau 0749 402 098.

La finalul acestui proiect, asa cum v-am obisnuit pana acum, vom reveni cu un material video, un reportaj din timpul acestui proiect umanitar.

Pentru cei care doriti sa faceti donatii, le puteti face in modalitatile prezentate mai jos:

1. Online cu cardul, aici: http://slujirecrestina.ro/doneaza/

2. Prin PayPal, aici: http://slujirecrestina.ro/doneaza/

3. In conturile bancare deschise la Raiffeisen Bank, pe numele Misiunea Speranta pentru Romania, cu specificatia: PT COPIII STRAZII

-IN LEI, contul SPERANTA PENTRU ROMANIA *

RO39RZBR0000060012042338 deschis la Raiffeisen Bank

IN EURO, contul SPERANTA PENTRU ROMANIA *

RO24RZBR 0000060012189757, la Raiffeisen Bank, CODE  SWIFT: RZBRROBU

Va multumim!

Echipa Slujire Crestina

http://www.slujirecrestina.ro

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button