Cazuri UmanitareStiri

Video: De Sărbători ajută 40 de bătrâni ai străzii cu lemne de foc!

Ȋn comuna Batar, judetul Bihor, ,,Slujire Crestina” sustine periodic un adapost pentru batranii strazii. Aici sunt adusi din strada, din gari, de la gurile de canal, din parcuri, etc., batrani ai nimanui, care au nevoie de ajutorul si grija noastra. Povestile lor de viata sunt cutremuratoare, multi dintre ei fiind aruncati in strada de propriii lor copii. Cei mai multi dintre acesti batrani nu au pe nimeni, nu au pensie si niciun fel de venit. Cautandu-i pe strada, ii gasim cersind si dormind pe sub poduri, prin gari, etc. La adapostul pentru batranii strazii din comuna Batar, acesti batrani ai strazii primesc zilnic in mod gratuit: cazare, masa, adapost si ingrijire permanenta, fara a fi limitati la o anumita perioada. Aici vine oricine are nevoie de ajutor. Acest adapost functioneaza prin credinta si prin donatiile si sponsorizarile in fonduri si alimente. Insa cea mai mare problema sunt lemnele de foc. Anul trecut, asociatia noastra umanitara a finantat instalarea incalzirii centrale la acest adapost pentru batranii strazii. Acum, pentru ca cei 40 de batrani sa poata avea caldura in aceasta iarna, avem nevoie de 5 masini de lemne pentru toata iarna. In total costul lemnelor se ridica la 6 000 RON pentru toata iarna, sau 1 500 de euro. Este nevoie de o asemenea suma, pentru ca sunt 16 calorifere si camerele sunt foarte mari. Mai joi va prezentam materialul video de anul trecut cu instalarea incalzirii centrale de la adapostul pentru batranii strazii.

Slujire Crestina face un apel la toti fratii care doresc si pot sustine acest adapost pentru batranii strazii cu fonduri pentru cumpararea lemnelor de foc. In curand va incepe frigul si inghetul si ne dorim din toata inima sa le putem asigura acestor batrani ai strazii un minimum de confort termic.

Pentru detalii suplimentare, ne puteti contacta la adresa de email: [email protected], sau telefon: 0766 365 833, 0749 402 098, 0257 356 352

Asa cum v-am obisnuit, la finalizarea acestui proiect, Slujire Crestina va posta un material video cu mesajul de multumire din partea batranilor strazii adapostiti in camin, din partea administratorului, cat si imagini relevante cu lemnele cumparate.

Pentru cei care doriti sa faceti donatii, va rugam sa folositi modalitatile prezentate mai jos:

1. Online, direct cu cardul, aici: http://www.slujirecrestina.ro/doneaza/

2. Prin PayPal, aici: http://www.slujirecrestina.ro/doneaza/

3. In conturile bancare deschise la Raiffeisen Bank, pe numele asociatiei crestine umanitare Misiunea Speranta pentru Romania de mai jos:

-IN LEI contul  RO 39 RZBR 0000060012042338 deschis la Raiffeisen Bank

IN EURO contul RO 24 RZBR 0000060012189757, la Raiffeisen Bank, CODE  SWIFT: RZBRROBU

Echipa Slujire Crestina

www.slujirecrestina.ro

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button