Editoriale

Lasă-L pe Dumnezeu să te ţină de mână!

Într-o zi treceai un pod cu Dumnezeu. Erai speriat, aşa că L-ai întrebat pe Dumnezeu: „Pot să Te ţin de mână pentru a nu cădea în râu? Dumnezeu a spus: „Nu, copilul Meu, Eu ar trebui să te ţin de mână…” Tu ai întrebat: „Care e diferenţa?” Dumnezeu a răspuns: „Dacă tu Mă ţii de mână şi ceva se întâmplă, M-ai putea lăsa. Dacă Eu te ţin de mână, orice s-ar întâmpla, niciodată nu te voi lăsa…”

Nu Dumnezeu este Cel care ne lasă şi Se distanţează, ci noi suntem aceia. Uneori suntem aşa prinşi în vieţile noastre încât uităm că El este acolo! Dar Dumnezeu ne iubeşte. El este statornic şi credincios. Aşa cum spune Biblia, Dumnezeu a zis: “Nicidecum nu te voi lăsa, cu niciun chip nu te voi părăsi” – Evrei 13:5. Întrebarea nu este “Îl ţii tu de mână pe Dumnezeu?”, ci “Îl laşi pe Dumnezeu să te ţină de mână?” Mă ţine El de mână? Da. Îl vei lăsa să o ţină pe a ta?

Tradus cu permisiune pentru TotalSchimbat.ro, de pe TurnBackToGod

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

4 Comments

  1. nu mi-am dat seama ca diferenta dintre a tine si a fi tinut este asa de mare.multumesc Domnului ca prin voi,El imi vorbeste de multe ori..va multumesc pt postarile de zi cu zi si Domnul sa va binecuvinteze!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button