Articole

De ce să nu-mi fac de cap cu prietena mea?

Întrebare: De ce să nu-mi fac de cap cu prietena mea? Toţi prietenii mei îmi spun că “stă în firea lucrurilor”

Răspuns: În firea lucrurilor este şi să râgâi în public sau să te plimbi pe stradă în pielea goală. Dar faci asemenea lucrurilor? Categoric că nu, aşa? Nu tot ce este natural se cuvine să faci. Unele lucruri îi supără pe ceilalţi. Să-ţi faci de cap cu prietena ta, chiar dacă ea vrea acest lucru, provoacă supărare altora. Gândeşte-te numai la efectul pe care l-ar avea faptele tale asupra părinţilor ei dacă ar afla, sau asupra viitorului ei soţ şi al copiilor pe care ea îi va avea în special; faptele tale îi vor răni profund. Spre exemplu, ce îi vei spune tu tatălui ei când te vei trezi cu el la uşă, bătând în ea fără milă şi pe deasupra înarmat şi cu o bâtă? Îi vei răspunde: “Dar, domnule, stă în firea lucrurilor să fac aşa ceva” ?

Când cei din jur te ia cu “e în firea lucrurilor”, spune-le să se scobească în nas. E tot un lucru firesc, în plus, o să aibă o ocupaţie pentru un timp.

Josh McDowell şi Bill Jones, Cartea Adolescenţilor

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button