Meditatii

Produsul minţii necredincioase

„Fiindcă n-au căutat să păstreze pe Dumnezeu în conştiinţa lor, Dumnezeu i-a lăsat în voia minţii lor blestemate, ca să facă lucruri neîngăduite.” Romani 1.28

Psihiatrul austriac Sigmund Freud afirma că omul L-a făcut pe Dumnezeu. Lucrul acesta este o inversare a ceea ce spune Biblia, şi anume că Dumnezeu l-a creat pe om. Freud spunea în cartea sa, „Viitorul unei iluzii“, că deoarece omul are o nevoie disperată de siguranţă, deoarece are temeri adânc înrădăcinate şi deoarece trăieşte într-o lume ameninţătoare, în care are foarte puţin control asupra împrejurărilor, L-a creat pe Dumnezeu pentru a-şi satisface nevoile psihologice.

Astfel de idei complet greşite au fost produsul unei minţi necredincioase, inspirate de diavolul. Teoriile acestea sunt fără niciun fundament şi, cu toate acestea, există destui oameni care le dau crezare.

Zeii inventaţi de om nu-l sprijină psihologic pe om, ci zeii sunt opresivi şi trebuie neîncetat să fie îmbunaţi. NU oamenii L-au creat pe Dumnezeu – de fapt, dacă ar fi după gândirea omenească, ei ar prefera ca Dumnezeul prezentat de Biblie să nu existe. De ce? Fiindcă conştiinţa lor le spune că există un Dumnezeu care Îi iubeşte şi care va chema la judecată orice împotrivire faţă de El.

Sămânţa Bună, GBV

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button