EvenimenteExterne

Numărul participanţilor la Marşul pentru Viaţă s-a dublat anul acesta

Aproximativ 1400 de persoane au participat la Marşul Anual pentru Viaţă, care a avut loc în Norvegia, sâmbătă, 10 decembrie, potrivit organizatorilor marşului Cry for Life şi Christians for Truth. Numărul participanţilor s-a dublat faţă de anul trecut şi este cea mai mare adunare de oameni pro-viaţă din istoria evenimentului, raportează Life Site News.

„Suntem foarte încântaţi de numărul crescând al oamenilor în cadrul Marşului pentru Viaţă”, a spus preşedintele Cry for Life, dr. Bert P. Dorenbos. Acesta a adăugat: „Poliţia a fost pregătită şi a trebuit să se confrunte cu mici incidente provocate de protestatarii marşului.”

Marşul pentru Viaţă comemorează data în care Guvernul olandez a adoptat legea întreruperii sarcinii, 18 decembrie 1980, permiţând disponibilitatea de avort la cerere pentru orice femeie până în săptămâna 24 a sarcinii.

Show More

Ioana Heredea

"Adevarata avutie a omului nu consta in bani, ci intr-un suflet echipat pentru viata de dupa moarte. Consider ca cel mai frumos mod de a fi o binecuvantare si, in acelasi timp, binecuvantat inseamna sa arunci samanta in locul potrivit, contribuind la cresterea spirituala a altora."

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button